Haberler

Emirates'de Gülen Yok: 1-1

Emirates Cup Turnuvasının İkinci Maçında Arsenal ile İtalyan Devi Milan Karşı Karşıya Geldi. İngil

Emirates Cup turnuvasının ikinci maçında Arsenal ile İtalyan devi Milan karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi Arsenal'in sahası olan Emirates Stadı'nda oynanılan mücadelede Arsenal ile Milan 1-1 berabere kaldı.

Maçta ev sahibi Arsenal'in golünü 36. dakikada yeni transfer Marouane Chamakh, Milan'ın golünü ise 76. dakikada Brezilyalı forvet Pato kaydetti.

Arsenal'in uzun süredir peşinde koştuğu ancak bu sezon Bordeaux'tan transfer edilen golcü oyuncu Chamakh, Milan karşısında İngiliz ekibinin tek sayısını atarak taraftarlarına golle 'merhaba' demiş oldu.

Arsenal ile Milan 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından 2'şer puan topladılar.

Bir zamanlar Arsenal'de forma giyen Mathieu Flamini, ancak daha sonra Milan'a transfer olan Flamini bu karşılaşmanın 78. dakikada oyundan çıkarken eski taraftarlarının tepkisine maruz kaldı.

Los Angeles Galaxy takımında forma giyen ancak geçtiğimiz sezon Milan'a kiralanan İngiliz yıldız oyuncu David Beckham, Emirates Stadı'ndaki mücadeleyi izleyerek eski takımına destek verdi.

Pazar günü devam edecek turnuvada Lyon-Milan ile saat 16:00 karşı karşıya gelirken, Celtic turnuvanın ev sahipliğini yapan Arsenal ile 18:20'de mücadele edecek.

PUANLAMA SİSTEMİ

Kupada galibiyet 3 puan, beraberlik 1 puan ve atılan her gol ise takımların ekstra 1 puan almalarını sağlayacak. Turnuvanın son gününde en çok puana ulaşan takım Emirates Cup'ın sahibi olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title