Haberler

Eminönü'deki İlk İftarın Konuğu Orhan Gencebay

Yarın Başlayacak Ramazan Ayı İçin İstanbul'un Tüm Belediyeleri İftar Çadırları Kurarken, Eminönü Belediyesi Tarafından Kurulan İftar Çadırının İlk Konukları İstanbul Valisi Muammer Güler ve Sanatçı Orhan Gencebay Olacak.

- Yarın başlayacak Ramazan ayı için İstanbul'un tüm belediyeleri iftar çadırları kurarken, Eminönü Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırının ilk konukları İstanbul Valisi Muammer Güler ve sanatçı Orhan Gencebay olacak.

İSTANBUL(ANKA) - Yarın başlayacak Ramazan ayı için İstanbul'un tüm belediyeleri iftar çadırları kurarken, Eminönü Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırının ilk konukları İstanbul Valisi Muammer Güler ve sanatçı Orhan Gencebay olacak.

     Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, yaptığı yazılı açıklamada, Eminönü Meydanı'nda kurulan iftar çadırında her gün 3 bin 500 kişiye iftar yemeği dağıtılacağı söyledi. İftar çadırının ilk gün, vatandaşlarla birlikte İstanbul Valisi Muammer Güler ile sanatçı Orhan Gencebay'ı da ağırlayacağını ifade eden Er, "Evlerine yetişemeyen, imkanı olmayan vatandaşlarımız için verdiğimiz iftar yemeklerinde aynı zamanda beraberlik duygusunu ve paylaşımı da yaşatmak

hizmetimizin nedenidir. Ramazan ayı hoşgörü, insanlık ve dayanışma ayıdır" dedi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title