Haberler

Emine Erdoğan'ın Balıkçısından Siyasilere Jest

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan'ın İstanbul'daki Balıkçısı, Sezonun İlk Balıklarını Siyasilere Dağıttı. Balıkçı Kenan Olarak Tanınan İstanbul'un Meşhur Balıkçısı, Uçakla Ankara'ya Getirdiği Sezonun İlk Balıklarını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile CHP Genel Başkanı Deniz Bay...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın İstanbul'daki balıkçısı, sezonun ilk balıklarını siyasilere dağıttı. Balıkçı Kenan olarak tanınan İstanbul'un meşhur balıkçısı, uçakla Ankara'ya getirdiği sezonun ilk balıklarını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediye etti.

Balıkçı Kenan ismiyle İstanbul'da ünlenen Kenan Balcı, balık sezonun açılmasının ardından denizden çıkan ilk balıklarla soluğu Ankara'da aldı. Başbakan Erdoğan başta olmak üzere siyasilerin geçen dönem balıkçılık sektörüne yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan balıkçı Kenan, buz kutuları içine istiflenmiş yaklaşık 5 kiloluk torikleri önce Başbakanlık Merkez Bina'ya götürdü. Başbakan Erdoğan'ın yoğun programı nedeniyle balıkları kendisine teslim edemeyen balıkçı Kenan, Erdoğan'ın

şoförüne teslim ettiği balıkların eşi Emine Erdoğan'a teslim edilmesini istedi. Mazotta uygulanan KDV indirimiyle sektörün rahat bir nefes aldığını belirten Kenan Balcı, Başbakan Erdoğan'a "Önümüzdeki yıllarda ülkemize daha iyi hizmetler vereceğinizden bütün balıkçılar olarak hiç endişemiz yok. Balık sezonu açılışı sebebiyle denizden çıkan ilk balıkları sizlere ikram etmeyi bir borç bildik. Bu taze balıkları kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz" mesajını gönderdi.

Balıkçı Kenan daha sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için getirdiği balıkları teslim etmek üzere Cumhurbaşkanlığı Köşk'üne gitti. Ancak, Gül'ün henüz Köşk'e yerleşmemiş olmasından dolayı buradaki görevliler kendisini Dışişleri Bakanlığı Konutu'na gönderdi. Balıkçı Kenan Dışişleri Bakanlığı Konutu'nda görevlilere yanında getirdiği balıkları teslim etti. Balıkçı Kenan, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt için getirdiği balıkları da teslim ettikten sonra CHP Genel

Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de unutmadı. Balıkçı Kenan, MHP Genel Merkezi'nden ayrılışında balıkçılık sektörüne verilen destekten dolayı tüm siyasilere teşekkür ettiğini bildirdi.

İstanbul'da Emine Erdoğan'ın balıkçısı olarak tanınan balıkçı Kenan, özellikle hamsi balığını kendine has pişirmesiyle tanınmış. Emine Erdoğan'ın yanı sıra siyasilerin de sık sık ziyaret ettiği balıkçı Kenen, sektörün daha da gelişmesi için herkesin denizlere sahip çıkmasını istedi. Bu yıl balığın bol olduğunu söyleyen balıkçı Kenan, vatandaşlardan da tüketecekleri kadar balık satın almalarını ve balığı olabildiğince taze tüketmelerini tavsiye etti.

(SC-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title