Haberler

Emina Sandal, Çocuk İstismarcıları İçin Öneride Bulundu: Acıyı Yaşattıkları Aileye Teslim Edin

Güncelleme:

Kocası Mustafa Sandal'dan boşanacağını açıklayan Emina Sandal, çocuk istismarcılarının bu acıyı yaşattıkları ailelere teslim edilmesini istedi.

Geride bıraktığımız hafta için kocası Mustafa Sandal'dan boşanacağını açıklayan Emina Sandal, sosyal medya hesabından çocuk istismarcılarıyla ilgili paylaşımda bulundu.

İDAM EDİLMESİNİ İSTEMEDİ

Çocuk istismarıyla ilgili açılan 'Çocuk susar sen susma' başlığı altında birleşen ünlü isimler, yaşananlarla ilgili yaptıkları paylaşımlarla kitleleri bu konu hakkında duyarlı olmaya davet ederken pek çok isim de bunu yapan insanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor. Büyük bir çoğunluk çocuklara tecavüz edenlerin idam edilmesi gerektiğini savunurken, Emina Sandal çocuk tecavüzcüleriyle ilgili idam dışında bir ceza önerisinde bulundu.

"TECAVÜZCÜ, ACIYI YAŞAYAN AİLEYE TESLİM EDİLSİN"

Tecavüzcülerin idam edilmek yerine bu acıyı yaşayan ailelere verilmesi gerektiğini savunan Emina'nın paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İşte Emina Sandal'ın o paylaşımı;

Emina Sandal, Çocuk İstismarcıları İçin Öneride Bulundu: Acıyı Yaşattıkları Aileye Teslim Edin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (95)

yalan dolan çok:

Bu istimsar olaylarında iftiradan içerde yatan mahkum çok , kadın kız kıçını başın orasını burasını açaıp dolaşırsa. koçasını işe gönderiri kendiside finişe gider sonra taciz oluyor derler, bu olaylarda biftira çok. dikat edilmasi gerekir.

2
30
yanıtYanıtla
oktay:

Bana kalırsa bu kişileri elektrikli sandalyeye oturtacaksın ve şalteri çocuğun annesi kaldıracak. Hem acısı bir nebze olsun azalacak hemde annnenin hakkı olduğu için anne hakkını almış olacak. Avrapa''da zamanında uygulanmıştır elektrikli sandalye. Bizde de uygulanmasının bir mahsuru yok gerekliliği var. Fikrime katılan olur yada olmaz ben bunun böyle olmasını istiyorum

29
1
yanıtYanıtla
gs:

meydanlarda asacaksın iskelete dönüşene kadar kalacak

27
0
yanıtYanıtla
*Bayan*:

İşgencyle ölmeyi hakk ediyor bu mahluk...

26
0
yanıtYanıtla
bir çomaristan masalı:

çocuk tecavüzcülerine şeriat yasalarını uygulayacaksın. Modern yasalar bu şerefsizleri hem koruyor hem de ödüllendiriyor.

23
0
yanıtYanıtla
en güzeli:

bu kişiler canlı olarak hayvanat bahçesinde aslanlara atılmalı, ilk infazdan sonra bu olaylardan bir tane bile duymayız o zaman.

21
0
yanıtYanıtla
zara:

peki yapan ailesi ise ne olacak????ki hep öyle. . . .

16
1
yanıtYanıtla
hhh:

Ohaa

yanıt0
yanıt2
Mert gögerçin:

Mert Bence bu haysiyetsizleri boş bir odaya kapatıp ellerini bağlamalı ve bu çocukların annelerini o odaya sokup ellerine jilet ve kalıp halinde tuz verilmeli anneler onları küçük küçük parçalayıp kaya tuzlarını basmalı bu bile az kalır ama o şerfsizler çok daha beterini hak ediyor

16
1
yanıtYanıtla
Bekir Şengün:

İbreti alem için ptt meydanında darağacına asılmalı yoksa devamı gelir bizde film seyr eder gibi bakarz.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title