Haberler

Emet Kaymakamlığından İhtiyaç Sahiplerine 772 Bin TL Yardım

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2013 yılında ihtiyaç sahiplerine 772 bin TL yardım yapıldı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2013 yılında ihtiyaç sahiplerine 772 bin TL yardım yapıldı.

Emet Kaymakamlığından edinilen bilgiye göre, 2013 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından ihtiyaç sahibi bin 548 vatandaşa 287 bin TL para yardımı, bin 429 ihtiyaç sahibi vatandaşa da 485 bin TL tutarında çeşitli yardımlar yapıldı. İlçe ve ilçeye bağlı köylerde yaşayan 436 vatandaşa ise yakacak yardımı yapıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bir değerlendirme yapan Emet Kaymakamı Gazi Kaya, ilgili mevzuat doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşılmasına çalışıldığını belirterek, "Vakfımızdan yardım yapılan vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu köylerimizde yaşıyor. İlçemiz köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının yerinde tespiti ve her hafta düzenli, ziyaretleri için vakfımıza bir araç alıyoruz. Aracımızın gerekli ücretlerini ödedik. Araç kaymakamlığımıza geldiğinde vakıf görevlilerimiz haftanın en az bir günü köylerimizi dolaşarak ihtiyaç sahiplerimizi yerinde ziyaret edip ihtiyaçlarını tespit edecekler. Hizmet kalitemizi artırma adına 2014 yılında da çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmalarımızda bizlerin yanında olan vakıf mütevelli heyetimize köy muhtarlarımıza yardımların ulaşımında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title