Haberler

Emel Sayın'ın Konserinde Duygusal Anlar Yaşadı: Mehmet Ali Erbil'i Çok Özledim

Güncelleme:

Usta tiyatrocu sanatçı Emel Sayın, geçtiğimiz gün Girne'de konser verdi. Geçtiğimiz sene aynı mekanda konser verdiği yakın dostu Mehmet Ali Erbil'i hatırlatan sanatçı, arkadaşını çok özlediğini söyledi.

"ONU ÇOK ÖZLEDİM"

Emel Sayın, evinin banyosunda düştükten sonra yıllardır tedavi gördüğü kaçış sendromunun nüksetmesiyle uzun süre yoğun bakımda kalan yakın dostu Mehmet Ali Erbil için "Geçen yıl burada şarkı söylerken Mehmet Ali sahneye fırlamış, şarkıları beraber söylemiştik. Onu çok özledim. Bir an önce aramıza dönmesini arzu ediyorum" dedi.

Emel Sayın'ın Konserinde Duygusal Anlar Yaşadı: Mehmet Ali Erbil'i Çok Özledim

MALİ'Yİ ÖPÜCÜKLERE BOĞMUŞTU

1982'de flört ettikleri söylenen, 2001'de 'Aşkım Aşkım' dizisinde karı-kocayı oynayan Emel Sayın ile Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz sene aynı sahneyi paylaştı. Mehmet Ali Erbil "Sultanım" dediği Emel Sayın'ın eteğini öpmüş Emel Sayın da Mehmet Ali Erbil'i öpücüğe boğmuştu.

Emel Sayın'ın Konserinde Duygusal Anlar Yaşadı: Mehmet Ali Erbil'i Çok Özledim

Emel Sayın'ın Konserinde Duygusal Anlar Yaşadı: Mehmet Ali Erbil'i Çok Özledim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Emel Sayın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (7)

Dürbünlü:

dünyanın en gereksiz ve lüzumsuz canlıları bu artist tayfasıdır.

9
2
yanıtYanıtla
A:

kes lan hayattaki en boş insan ya olum sen heryerden çıkıyosun dikkat ette o pis burnun kopmasın yeter artık yeterrrrrrrrr

yanıt0
yanıt0
selda:

emel sayın gibi saygılı terbiyeli bir kadın o adamın neyini özler.

7
0
yanıtYanıtla
in ali bin ali bos bulut:

adam akillanmis baksana kendine gelir gelmez kadin kiz yerine pizza lahmacun istemis ozlenmezmi

2
0
yanıtYanıtla
Magazin:

Kime ne katkısı olmuş mali boşversene

1
0
yanıtYanıtla
MAGAZİNCİYE:

SENİN KİME KATKIN OLMUŞ ALLAH AŞKINA SÖYLE DE BİLELİM GARİİ

yanıt0
yanıt0
Sergen:

Kültürlerini özlemiştir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title