Haberler

Emel Sayın, Belediye Başkanı ile Düet Yaptı

MERSİN, (DHA) MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Mersin Türk Müziği Festivali', Emel Sayın'ın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan ile yaptığı düetle son buldu.

MERSİN, (DHA)

MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Mersin Türk Müziği Festivali', Emel Sayın'ın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan ile yaptığı düetle son buldu.

Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki festivalin kapanış konserine Vali Hüseyin Aksoy, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Karasabun ile çok sayıda Mersinli katıldı. Mersin'i kültür ve sanatın buluştuğu bir dünya kenti yapmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Başkan Özcan, yaklaşık bir hafta süren festivalin, kültür ve sanata verilen önemin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Emel Sayın sahne aldı. Geçmişten bugüne sevilen şarkılarını seslendiren Sayın, söylediği şarkılarla da tanınan Belediye Başkanı Macit Özcan'ı sahneye davet eti. Sayın ile Özcan birlikte 'Kara gözlüm' ve 'Damarımda kanımsın' adlı şarkıları seslendirdi. İkiliyi, Mersinliler dakikalarca alkışladı. Yaklaşık 2 saat süren konserde, bazı vatandaşlar da Emel Sayın'a 'Mavi boncuk' taktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title