Haberler

Emel Müftüoğlu: Erdoğan'ı İnsanlar Çıldırttı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu ülkenin içinde bulunduğu psikolojik durumu değerlendirdirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şarkıcı Emel Müftüoğlu, ülkeninin yaşamakta olduğu kriz ortamıyla ilgili tespitlerde bulundu. Cumhuriyet'ten Ceren Çıplak'a konuşan Emel Müftüoğlu'nun cevaplarından satır başları şöyle:

''KÖRÜ KÖRÜNE İTAAT EDİYORUZ''

Ülkenin genel gündemini nasıl görüyorsunuz?

Bizdeki en büyük sorun her şeyi birbirine karıştırmak. Nerede takdir edilecek, nerede eleştirilecek bilmiyoruz. Körü körüne itaat ediyoruz. Herkes kendi seçtiği partiye biatçı. Böyle bir hayat yok ya! Ne doğru düzgün takdir edebiliyorsunuz, ne de doğru düzgün karşı çıkabiliyorsunuz. Zaten bu dengesizlik bizi mahvetti. Toplum olarak müthiş bir dengesizlik içindeyiz. Futbol fanları gibiyiz. Her şeye yanlış dediğinizde doğruya da yanlış dediğinizde zalim bir hale getiriyorsunuz.

Demek istediğiniz Erdoğan'ı zalim yapanlar her şeye yanlış diyenler mi?

Evet. Erdoğan'ı her doğruya yanlış diyenler daha doğrusu her şeye yanlış diyenler çıldırttı. Her şeye yanlış dersen kim olsa bu kadar çığırından çıkar. Empati yapıyorum. İnsanlar delirtti onu. Yarın bütün arkadaşlarım, çevrem "Vay Erdoğan yalakası mısın?" diye yargılayacaklar. Hayır değilim.

ONLAR BENİ DE ÇILDIRTTI

Erdoğan'ı çıldırtanlarla empati yapar mısınız?

Sabit fikirli oldukları için böyle oluyor. Beni de onlar çıldırttılar. Bu kadar demokrasiden bahsedip de Cumhurbaşkanı'nın davetine gidenleri aşağıladıkları için ben de bu noktaya geldim. Nasıl bu kadar aşağılayıp başkalaştırabilirsin arkadaşlarını. Demek ki sen de başa gelsen, aynı zulmü taşıyan bir kalple geleceksin.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emel Müftüoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

KUZUMobil-IOS:

Emel karısı sen yapamadığın sanatçılığı yapsana sözde şarkıcı ülkede terör sorun varsa terörü yapanları teröristleri eleştir terör yeni mi var asırlardır devam eden sorun ne hikmetse sanatçı bozuntularının çoğu Hdpkk sevicisi çıktı vatan hainliği moda oldu galiba !

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet AliMobil-IOS:

Korkma Emle sana kimse yalaka diyemez onlari soyliyelerin kendi leri yalakadir bu gun yapilanlar ortada buyuk devlet ler yaptigi islerle beli olur bakin2002 den 2016 ya kadar neler oldu 1milyar dolara muhtac tik simdi sukur ler olsun yapilan hava alanlardan kopruler yollar TSK envaternin genislemesi bir cok millet lere yapilan yardimlar hep onun zamani da oldu daha saymakla bitmez muhalefet neyapti hic birsey belediye leri kan agliyor HDP denen parti ne yapti Terorist yetistirdi yol mu yapti Fakir I mi doyurdu bunlarin yandaslari okul yaptilar cami yaktilar halk tan harac aldilar zorlan hic kimse karamsar olmasin oynanan oyunlar dikkat edelim Basimizda ki Resicumhur bize Allahin bir lutfu Emel hanim senin icin ne soylerlerse onlar kulak asma Chp lilerin cogu Erdogan gitsin bu isler duzelir diyorlar Asla hem cok kotu olur hemde birilerinin ekmegine Bal surulur Orta dogunun parliyan gunesi Erdoganla basliyor 2023 te cok guzel seyler olacak

0
0
yanıtYanıtla
Bamsı Mobil-IOS:

İşte budur altına imza atarım

0
0
yanıtYanıtla
100Mobil-ANDROID:

yuzde yuz dogru solemis

0
0
yanıtYanıtla
Gazi EyüpMobil-ANDROID:

Benim bildiğim halkın sevdiği,takdir edilen sanatçı muhalif olur ve eleştirir, korkak ve yalaka olmaz.Ayrıca böyle olanlar sanatçı vasfı taşımaz.

0
0
yanıtYanıtla
FikretMobil-ANDROID:

İşler iyi değil herhalde Emel..Mustafa Ceceli,Yavuz Bingöl usulü yalakalıkla,iki kuruşun daha olur ahir ömründe..Fakat bu yalakalığın kalır sadece hatıralarda...

0
0
yanıtYanıtla
AsyaMobil-ANDROID:

Senin dünyadan haberin yok

0
0
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Gazi eyup senden daha salak biri yoktur bu dunyada yanu iyide olsa Kotude olsa sanatci ilarak mecbur elestirmen latim merak ediyorum sizin bu beyin dediginiz sey nerde satiliyor hangi marketten aliyorsunuz gercekten cok zavallisiniz

0
0
yanıtYanıtla
Salih Mobil-IOS:

Valla eksik bile döylemiş takdir ettim gayet iyi çözmüş olayı

0
0
yanıtYanıtla
Vedat BekerMobil-IOS:

Emel kim o kendi fikri ukala işine baksın bunuda habermiş gibi sunmayın içi dolu haber yapın lütfen biz bunun gibileri izlemekten bıktık siyaset yapmasın. Siyaseti siyasetçiler yapar.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title