Haberler

Emekliye Ayrılan Emniyet Müdür Yardımcısı Polis Muhabirleriyle Vedalaştı

Erzurum'da Başarılı Çalışmalarıyla Taktir Toplayan ve Bugün Emekliye Ayrılan Erzurum Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Arıcı, İlden Ayrılmadan Önce Polis Muhabirleriyle Vedalaştı.

Erzurum'da başarılı çalışmalarıyla taktir toplayan ve bugün emekliye ayrılan Erzurum Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Arıcı, ilden ayrılmadan önce polis muhabirleriyle vedalaştı.

Asayişten sorumlu olarak görev yaptığı Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde özellikle toplumsal olaylarda kısa sürede pratik ve kati kararlarıyla dikkat çeken ve Erzurumluların sevgisini kazanan Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Arıcı, emekliye ayrıldı. Eskişehir'e giderek bundan sonraki hayatını orada geçirmek isteyen Arıcı, kentten ayrılmadan önce veda ziyaretlerinde bulundu. Erzurum Valisi Celalettin Güvenç'i ziyaret ettikten sonra polis muhabirleriyle de vedalaşan Arıcı, "Erzurum gibi güzide bir ilde çalışmak güzeldi. Polis muhabirleriyle de güzel anılarımız oldu. Kanunlar çerçevesinde hizmet etmek için çaba sarf ettik. Bu şehrin insanları tarafından sevilerek ayrılmak beni mutlu etti." dedi.

(AA-İRT-Y)

24.07.2007 18:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title