Haberler

Emeklinin Toz Biberli Gasp Oyununu Polis Bozdu

Adana'da Bankadan Çektiği Emekli Maaşıyla Borçlarının Bir Bölümünü Ödeyen Şahsın, Diğer Alacaklılarını Oyalamak İçin Planladığı Gasp Yalanını Polis Bozdu. Şahsın, Bakkaldan Toz Biber Alarak Kendi Gözüne Attığı Ortaya Çıktı.

Adana'da bankadan çektiği emekli maaşıyla borçlarının bir bölümünü ödeyen şahsın, diğer alacaklılarını oyalamak için planladığı gasp yalanını polis bozdu. Şahsın, bakkaldan toz biber alarak kendi gözüne attığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Kozan Yolu üzerinde meydana geldi. Bankadan 3 aylık emekli maaşını çeken Ziya A. (61), borçlarını ödedikten sonra diğer alacaklılarından kurtulmak için bakkaldan aldığı kırmızı toz biberi Akıncılar Sağlık Ocağı'nın arkasında gözüne döktükten sonra, "Gasp edildim" diye bağırmaya başladı. Sağlık ocağında ilk tedavisi yapıldıktan sonra karakola götürülen yaşlı adamın çelişkili ifadeler vermesi gasp olayının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Gasp edilmediğini itiraf eden yaşlı şahıs, "Çok borcum vardı. Maaşımı çektim tüm paramı borçlara harcadım. Ama yine de bitiremedim. Diğer alacaklılarımı oyalamak için bu yola başvurdum" dedi.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

(MK-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title