Haberler

Emekli Zabıta Komiserine Veda

Kazım Karabekir Belediyesi'nde 25 Yıllık Zabıta Memurluğu ve Komiserliği Görevlerini Yürüten Cevdet Güler Dün Zabıta Karakolunda Düzenlenen Yemekli Törenle Emekliğe Ayrıldı.

Kazım Karabekir Belediyesi'nde 25 yıllık zabıta memurluğu ve komiserliği görevlerini yürüten Cevdet Güler dün zabıta karakolunda düzenlenen yemekli törenle emekliğe ayrıldı.

Cevdet Güler ” Emekli olmak arkadaşlarımdan ayrılmak çok zor. 25 yılın büyük bir çoğunluğunu gece gündüz demeden arkadaşlarımızla birlikte çalışarak geçirdik. Şeref ve onurla mesleğime helal getirmeden ayrılmak ta benim için büyük bir onurdur. Allah herkese nasip etsin.“dedi.

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ise “ Görev bilinci ve anlayışı içerisinde hizmet eden bu değerli kardeşimizi emekli etmek bize nasip oldu. Zabıta Belediyenin aynasıdır, belediyemizi dışarıda her atmış olduğu adımla temsil eden zabıta kardeşlerime başarılı görevlerinden dolayı teşekkür ederim. İncitmeden kırmadan karşılıklı diyalog sayesinde çalışmalarını yürüten Başta Zabıta ekiplerimize ve tüm birimlerimize bu vesile ile teşekkür ederim. Komiser Cevdet'in emekliğe ayrılması bizleri hem üzmüş hem de sevindirmiştir. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık huzur ve başarılar dilerim”diye konuştu.

Belediye Başkanı Şahin , daha sonra hizmetleri anısına Cevdet Güler'e plaket sundu.

(İRT-İRT-Y)

18.05.2007 12:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title