Haberler

    Emekli Polisin Öldürdüğü Doktor Toprağa Verildi

    Aksaray’da, aile sağlığı merkezinde emekli polis tarafından öldürülen doktor, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

    Aksaray'da, aile sağlığı merkezinde emekli polis tarafından öldürülen doktor, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

    Olay, dün öğle saatlerinde Eskil ilçesine bağlı Bozcamahmut köyünde bulunan 112 Acil Yardım ve Aile Sağlığı Merkezinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, emekli polis memuru Necmi Sarı (52), aile sağlığı merkezinde görevli olan eşinin görevden alınmasının ardından aile sağlığı merkezine gitti. Eşinin görevden alınmasından sorumlu tuttuğu doktor Hüseyin Ağır (30) ile tartışmaya başlayan emekli polis Necmi Sarı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu beylik tabancasıyla doktoru vurarak öldürmüştü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan emekli polis memurunu Necmi Sarı, yaşanan kovalamacanın ardından yolunun jandarma tarafından kesilmesi üzerine araçtan inerek tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etmişti.

    Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir süre önce sağlık ocağındaki hemşirelik görevine son verilen Necmi Sarı'nın eşi Şener Sarı (40) Kırıkkale'de gözaltına alındı. Hemşire Şener Sarı'nın dolandırıcılık suçundan görevinden alındığı, bu nedenle de eşini azmettirdiği gerekçesi ile gözaltına alındığı öğrenildi.

    Gözyaşları içinde toprağa verildi

    Emekli polis tarafından öldürülen doktor Hüseyin Ağır için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgu önünde sağlıkçılar tarafından veda töreni düzenlendi. Meslektaşları tarafından cenazesi morgdan alınan Doktor Hüseyin Ağır'ın tabutu cenaze aracına bindirilerek ambulanslar eşliğinde memleketi Sultanhanı Beldesi'ne getirildi. Burada Bekir Ağa Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törene, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, MHP İl Başkanı Ramazan Kaşlı, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve yüzlerce vatandaş katıldı.

    Cenazeye katılan doktorun annesi, kardeşleri ve eşi fenalık geçirirken, 8 ve 10 yaşındaki 2 yeğeni tabuta sarılarak ağladı. Doktor Hüseyin Ağır'ın cenazesi öğle namazına müteakip İl Müftüsü Cemallettin Bal tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından belde mezarlığında defnedildi.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    İhlas Haber Ajansı Sultanhanı Aksaray Eskil Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title