Haberler

Emekli Polis, Cinsel İlişki Oyuncağıyla Beraber Yatmış Şekilde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Rusya'da emekli polis, kendi imkanları ile yaptığı cinsel ilişki oyuncağına sarılı halde ölü bulundu. Adamın birkaç aydır duran cesedinin mumyalanmış olduğu fark edildi.

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde ev yapımı bir cinsel ilişki oyuncağını kucaklarken ölen emekli polisin mumyalanmış kalıntıları bulundu. Apartmandan kötü kokuların geldiğini söyleyen komşuların şikayeti üzerine harekete geçen polis ilginç ölümün ortaya çıkmasını sağladı.

AYLARDIR OYUNCAĞA SARILI YATIYORDU

St. Petersburg'da 66 yaşındaki bir emekli polisin evine kapıyı kırarak giren güvenlik güçleri, ölü adamın koltukta cinsel ilişki oyuncağına sarılarak yattığını gördü. Uzmanlar bir kaç aydır ölü olduğunu tahmin ettikleri polisin bedeninin kısmen mumyalanmış olduğunu söyledi.

OYUNCAĞI KENDİ İMKANLARIYLA YAPMIŞ

Güvenlik güçleri, emekli polisin çöp konteynerlerindan topladığı eşyalarla bebeği oluşturduğunu düşünüyor. İncelemeler sonucu vücudu kumaş, halat ve eski havlularla oluşturulan seks oyuncağının darbe almadan kaldığı görülürken, adamın vücudunun bazı bölgelerinin mumyalanmış olması polisleri endişelendirdi.

"BİRKAÇ AYDIR DEDEMİ GÖRMEDİM"

Ölen emekli polisin yakınlarından tek bir kişiye ulaşabildi. O da ölen polisin torunu Valery M.'ydi. Valery M. kendisiyle iletişime geçen polislere birkaç aydır dedesini görmediğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Petersburg Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (26)

Hacivat:

Ev yapımı ne yahu ! Reçel mi bu ! Ayrıca oyuncak niye darbe alsın ? Kamyon mu çarpmış ?

35
0
yanıtYanıtla
Burak:

Rusya gibi yerde oyuncagamı kldın.

25
3
yanıtYanıtla
Kader işte:

Öyle bir yerde böyle bir son!Kader işte ne yaparsın...

18
1
yanıtYanıtla
rok:

adam membağında yaşıyo nelerle ugrasıyo

11
5
yanıtYanıtla
corci:

yazık ya yalnızlık zor be

16
0
yanıtYanıtla
laz:

büyük göğüs seviyomuş rahmetli

9
3
yanıtYanıtla
SELMA C.:

Bir eksik yada bir fazla rus farketmez

5
7
yanıtYanıtla
deli:

bu oyuncak adamı baştan çıkarmış olmalı, idam edilsin. idam şart

5
6
yanıtYanıtla
??:

ay midem kalktı bu ne beee adamın hiç arayıp soranıda yokmuş yazık oda sapıtmış

8
1
yanıtYanıtla
sabri bergen:

ne oyuncağı ya anlamadımki

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title