Haberler

Emekli Polis Memurunun Silahla Öldürdüğü Doktor

Aksaray'ın Eskil ilçesinde emekli polis memurunun silahla öldürdüğü doktor Hüseyin Ağır'ın cenazesi, merkeze bağlı Sultanhanı beldesinde defnedildi.

Aksaray'ın Eskil ilçesinde emekli polis memurunun silahla öldürdüğü doktor Hüseyin Ağır'ın cenazesi, merkeze bağlı Sultanhanı beldesinde defnedildi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından doktor Hüseyin Ağır'ın cenazesi, İstikamet Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

Yakınlarından helallik alınmasının ardından Ağır'ın cenazesi, Merkez Camisi'ne getirildi.

Cenaze törenine, Ağır'ın ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra Vali Aykut Pekmez, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir ve vatandaşlar katıldı.

Doktorun iki aylık hamile eşi Sema Ağır, burada tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Baba Yakup Ağır ise güçlükle ayakta durabildi.

Hüseyin Ağır'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan, Ağır'ın öldürülmesine ilişkin, olayı gerçekleştiren emekli polis memuru Necmi S'nin eşi Şener S. gözaltına alındı.

"İdealist bir doktordu"

Aksaray Aile Hekimleri Derneği Başkanı Şenol Atakan, cenaze töreninin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Olayın Bozcamahmut köyündeki aile sağlığı merkezinde gerçekleştirildiğini belirten Atakan, şöyle konuştu:

"Doktorumuz, daha önce orada çalışan ve yaklaşık 4 ay önce de sözleşmesi feshedilen bir personelin eşi tarafından öldürüldü. Sözleşmesi de devlet memurluğuyla bağdaşmayacak hareketlerinden dolayı İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından feshedilmişti. Sözleşmesi feshedilen hemşire, bunu doktor arkadaşımızdan bilip, tehdit etmeye başlıyor. Doktorumuz hukuki başvurularını yapıyor. Hatta savcılık olayı inceliyor, mahkeme boyutu da devam ediyordu ama dün böyle bir saldırı gerçekleştirildi. Çirkin bir saldırı. Acımız büyük. Doktorumuza Allah rahmet eylesin. Kendisi çok idealist, tertemiz, pırlanta gibi bir doktordu."

Aksaray'ın Eskil ilçesinde dün emekli polis memuru Necmi S, hemşire eşinin görevden alınması nedeniyle aralarında husumet bulunan Bozcamahmut köyündeki 112 Acil Servis İstasyonu'nda görevli doktor Hüseyin Ağır ile tartışmıştı. Necmi S'nin silahla ateş ettiği Ağır, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Kaçan Necmi S. ise Kırıkkale'de tabancasıyla yaşamına son vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Sultanhanı Aksaray Ali İl Eskil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title