Haberler

Emekli Polis, Mandalina Yüzünden 2 Pazarcıya Kurşun Yağdırdı

Emekli polis, mandalina yüzünden 2 pazarcıya kurşun yağdırdı Bursa'da emekli polis memuru kendisine mandalina seçtirmeyen satıcılara beylik silahı ile kurşun yağdırdı, birisi ağır iki pazarcı yaralandıBURSA - Bursa'da emekli polis memuru, pazarda kendisine mandalina seçtirmeyen iki pazarcıya...

Emekli polis, mandalina yüzünden 2 pazarcıya kurşun yağdırdı

Bursa'da emekli polis memuru kendisine mandalina seçtirmeyen satıcılara beylik silahı ile kurşun yağdırdı, birisi ağır iki pazarcı yaralandı

BURSA - Bursa'da emekli polis memuru, pazarda kendisine mandalina seçtirmeyen iki pazarcıya kurşun yağdırdı. Onlarca kişinin gözü önünde yaşanan olayda biri ağır 2 pazarcı yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, saat: 18.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Gökdere semt pazarında meydana geldi. Pazara alışverişe gelen emekli polis memuru Gürsoy K. (55), mandalina satıcısı Ömer D. ve Nuri B. ile ön sıradaki meyveleri vermemesi üzerine tartışmaya başladı. Satıcıların "yardımcı olalım, iyi ürünleri verelim" teklifine, kendisi seçmediği için sinirlenen polis memuru Gürsoy K. belinden beylik silahını çıkartarak ilk önce Ömer D.'nin karın boşluğuna ardından Nuri B.'nin ayağına ateş etti. Öfkesine hakim olamayan emekli polis 3 el daha ateş etti. Pazardaki vatandaşlar ise üçüncü atıştan sonra etrafa kaçışmaya başladılar. Büyük panik yaşanan pazar yerinde, polis memuru elinde silah ile etrafındakileri uzaklaştırdı.

Olay yerine gelen ilk ekipteki arkadaşlarına silahı teslim eden Gürsoy K. daha sonra Kurtuluş Caddesindeki Yıldırım Polis Merkezine götürüldü. Pazar yerinde bazı vatandaşlar saldırganı darp etmek istediler. Pazarcı esnafı ise 1 kilo mandalina için silah çeken insanlara, emniyetin silah vermemesi gerektiğini söyleyerek yaşananlara tepki gösterdiler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title