Haberler

Emekli Polis, Ayrıldığı Sevgilisinin Evini Kurşunladı

İzmir'de Emekli Bir Polis, Çalıştığı Lokantanın Sahibi ve Eski Sevgilisi Olduğunu İddia Ettiği Bir Bayanın Evini Kendisinden Ayrıldığı İçin Kurşunladı. Bu Sırada Evde Bulunan Sevgilisinin Kızı Kurşunlara Hedef Olarak Yaralandı.

İzmir'de emekli bir polis, çalıştığı lokantanın sahibi ve eski sevgilisi olduğunu iddia ettiği bir bayanın evini kendisinden ayrıldığı için kurşunladı. Bu sırada evde bulunan sevgilisinin kızı kurşunlara hedef olarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Konak ilçesi Eskiizmir semtinde meydana geldi. Saat 04.00 sıralarında emekli polis V.S. aldığı alkolün etkisiyle, İzmir'in Ayrancılar beldesinde bulunan Çamlıca Lokantası'nın sahibi ve eski sevgilisi olduğunu iddia ettiği Ş.Ş.'nin evini kendisinden ayrıldığı iddiasıyla kurşunladı. 35 KC 564 plakalı araçta bir süre alkol alan emekli polis V.S, araçtan inerek havaya doğru ateş açmaya başladı. Kurşunlardan biri apartmanın 2. katına, diğeri ise 4. katına isabet etti. 4. katta

oturan Ş.Ş.'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencisi kızı Bilgen Çamlıca, seken kurşunla omzundan yaralandı. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bilgen Şimşek'in durumunun iyi olduğu bildirildi. Emekli polis V.S.'nin eski sevgilisi olduğu iddia edilen Ş.Ş. herhangi bir açıklama yapmazken, emekli polis V.S. korakolda ifadesinin alınmasından ardından adliyeye sevk edildi.

(KA-YK-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title