Haberler

Emekli İkramiyesini Çaldıran Adam Üzüntüye Dayanamayıp Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Manisa'da emekli ikramiyesinin bir kısmını ziynet eşyalarıyla birlikte çaldıran adam, üzüntüye dayanamayıp hayatını kaybetti.

Manisa'da emekli ikramiyesini çaldıran 48 yaşındaki Yılmaz Aykıran üzüntüye dayanamayıp hastaneye kaldırıldı. Talihsiz adam tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

PARAYI OTOMOBİLİNDE BIRAKTI

Manisa'da yaşayan ve işçi olan Yılmaz Aykıran emekli ikramiyesinden kenara ayırdığı parayı ve ziynet eşyalarını torununun doğumu için kullanacaktı. Cezaevindeki bir yakınının ziyaretine giden Aykıran, parayı park ettiği otomobilinde bıraktı.

12 SAAT SONRA ÖLDÜ

Show Haber'de yer alan habere göre, torunu için ayırdığı 20 bin lira çalınan Aykıran hırsızı her yerde aradı ama bulamadı. Üzüntüye daha fazla dayanamayan ve hastaneye kaldırılan Aykıran tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Soygundan 12 saat sonra hayatını kaybetti. Güvenlik güçleri her yerde emekli ikramiyesini çalan hırsızı arıyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

1:

BAKIN SUUDİ ARABİSTANA GİTTİM . CUMA NAMAZI SIRASINDA DÜKKANLARINI AÇIK BIRAKIP GİDEN ESNAFLAR VAR . HIRSIZ DÜKKANA GİREMİYOR ÇÜNKÜ BİŞEY ÇALSA CEZASI KOLLARININ KESİLMESİ . GETİRİN AYNI CEZAYI BAKIN KİMSE KİMSENİN MALINA GÖZ DİKEBİLECEKMİ .

57
2
yanıtYanıtla
ali:

bu senin dediğin şeriatla olur ama laikler varken şeriat nasıl olur onu çöz

yanıt0
yanıt3
medeniyet bu mu:

Cezalar çok az. AB yüzünden TCK yı değiştiremiyoruz girmeyelim idam da gelsin ağır cezalarda

31
1
yanıtYanıtla
FEYLEZOF:

YAV KARDEŞİM ARABADA PARA BIRAKILIRMI YAHU

5
11
yanıtYanıtla
Selma C.:

O parayı çalanlar şimdi nasıl yiyecekler boğazlarında kalır inşallah

10
0
yanıtYanıtla
PASSENGER:

Cezalar caydırıcı değil. İdam veya kısasa kısas gelsin.

2
0
yanıtYanıtla
alivan:

utanmazlaryazik.idam.gelsin.yeter.artik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title