Haberler

"Emekli Edileceği" Vaadiyle Dolandırıldı

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesinde Yaşlı Bir Kadın, Evine Gelerek Kendisine "Emekli Etme" Vaadinde Bulunan Bir Kişi Tarafından Dolandırıldı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde yaşlı bir kadın, evine gelerek kendisine ''emekli etme'' vaadinde bulunan bir kişi tarafından dolandırıldı.

Alınan bilgiye göre, Emine Aydın'ın (81), Ahmetpaşa Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi'ndeki evine gelerek, kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, yaşlı kadından kullandığı ilaçlarla ilgili bilgi aldıktan sonra emekli olup olmadığını sordu.

Emekli olmadığını söyleyen kadın, 800 YTL karşılığında emekli olmasını sağlayabileceğini, ayrıca bir süre önce vefat eden eşinin ''ölüm parası''nı alabileceğini öne süren zanlıya 3 bin İsviçre Frangı verdi.

Parayı aldıktan sonra araçtan tansiyon aletini getireceğini belirterek evden ayrılan zanlının geri gelmemesi üzerine dolandırıldığını anlayan Emine Aydın, polise başvurdu.

Yaşlı kadının verdiği eşkal doğrultusunda zanlının belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title