Haberler

Emekli Albay Tartıştığı Tenisçi Oğlunu Vurup Ardından İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde emekli albay, tartıştığı tenis hocası oğlunu başından silahla vurup ardından intihar etti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde emekli albay, tartıştığı oğlunu başından silahla vurup ardından intihar etti.

OĞLUNUN BAŞINA TEK EL ATEŞ ETTİ

Esentepe Mahallesi 46. Sokaktaki 4 katlı apartmanın ikinci katında meydana gelen olayda, Emekli Albay Ahmet T. (57) ile sivil eğitim kursu alan ve tenis hocalığı yapan oğlu Çağlar T. (29), sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile baba-oğul boğuşmaya başladı. Silahı ile oğlunun başına bir el ateş eden Ahmet T., daha sonra da kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.

OĞLUNUN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Silah sesleri üzerine apartman sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri baba Ahmet T.'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Çağlar T. ise ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çağlar T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İLK EŞİNİ KANSERDEN KAYBETTİ

Ahmet T.'nin ilk eşinin yaklaşık 15 yıl önce kanserden öldüğü, oğlu ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Ahmet T.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabağlar İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

ANGARA LI SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN.

24
5
yanıtYanıtla
NİSAN:

Dünyanın sonu yaklaştı sanırım dün oğul babayı öldürmüştü bu gün baba oğulu Allahım sen bizi koru yarabbim

12
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Sana simdiden dua ediyorum Nisa

yanıt0
yanıt0
NİSAN:

birilerinin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı rambo kendin için dua et bence

yanıt0
yanıt0
Silahsız dünya:

Dünyadan ve ülkenin gidişatından ümidi kesmişiz yaşasak ne olacak ki diyoruz. Silah büyük tehlike ayrıca. Sinirlen ve çek vur.silah olmasaydı başka şekilde öldürme yoluna gitmezdi.

0
0
yanıtYanıtla
ali:

tıpkı filimlerdeki gibi insanlar birbirlerini öldürüyor film izlerken ooo insan bunu nasıl yapar diyoz ama bugun kim bilir kac kişi başkasını öldürdü ve ne şekilde öldürdü

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title