Haberler

Emek Platformu Başkanlar Kurulu Yarın Toplanacak

Emek Platformu Başkanlar Kurulu, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı'nda Öngörülen Değişikliklerle İlgili Olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Yapılan Görüşmeleri Değerlendirmek Üzere Yarın Saat 10.00'da Türk-iş Genel Merkezi'nde Toplanacak.

Emek Platformu Başkanlar Kurulu, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı'nda öngörülen değişikliklerle ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında yapılan görüşmeleri değerlendirmek üzere yarın saat 10.00'da Türk-İş Genel Merkezi'nde toplanacak.

Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu'nun başkanlığında yapılacak toplantıda, konfederasyonların uzmanları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yasa tasarısına ilişkin değişiklik önerileri üzerinde yaptıkları çalışmaları sunacaklar.

Platformda yapılacak değerlendirmenin ardından sosyal taraflar saat 15.00'te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile bakanlıkta bir araya gelecekler. Bakanlıktaki toplantıda, yasa tasarısında öngörülen değişikliklere ilişkin nihai kararın çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title