Haberler

Emeğin Kalesi Çankaya'da Tis Sevinci

Çankaya Belediyesi kamu personeli emekçilerinin Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Çankaya emeğin kalesidir diyen Taşdelen, "İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile bunu bir kez daha kanıtlıyoruz. İnsan sevgisine ve emeğin yüce bir değer olduğuna inanan biri olarak bu sözleşmeyi imzalamaktan onur duyuyorum" dedi.

Çankaya Belediyesi kamu personelinin sosyal denge tazminatı hakkı kazandığı Toplu İş Sözleşmesi, Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol'un katıldığı törenle imza altına alınarak yenilendi.

2018 Aralık ayına kadar geçerli olacak Toplu İş Sözleşmesinin imza törenine, CHP Genel Başkan Yardımcıları Yasemin Öney Cankurtaran, Tekin Bingöl, Ankara Milletvekilleri Şenal Sarıhan, Murat Emir, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Çankaya Belediyesi Meclis Üyeleri, Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları, müdürler, Tüm Bel Sen Genel Merkezi yöneticileri, Çankaya Belediyesi kamu çalışanlarının bağlı olduğu Tüm Bel Sen Ankara 2 Nolu Şube yöneticileri ve işyeri temsilcisi de katıldı.

Çankaya emeğin kalesidir diye sözlerine başlayan Taşdelen, "İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile bunu bir kez daha kanıtlıyoruz. İnsan sevgisine ve emeğin yüce bir değer olduğuna inanan biri olarak bu sözleşmeyi imzalamaktan onur duyuyorum" dedi. Türkiye'nin demokrasi, insan hakları ve hukuk adına zor günler yaşadığına dikkat çeken Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Biz biliyoruz ki böyle bir süreçten çıkmanın en iyi yolu çok çalışmak. CHP'li belediyeler olarak sorumluluğumuzun farkındayız. CHP'li belediyelerin yereldeki başarısı, ülke yönetimindeki başarısının da göstergesidir. İkiyüzlü siyasete son verecek olan biziz. Kentleri talana teslim etmeyecek olan biziz. Türkiye'yi aydınlığa kavuşturana kadar mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu. Taşdelen sözlerini Nazım Hikmet'in "Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" sözleriyle noktaladı.

BİNGÖL: YÜZ AKIMIZ ÇANKAYA BELEDİYESİ

Çankaya Belediyesi ve Tüm Bel Sen arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl de, "Yüz akımız olan Çankaya Belediyesi'ni imzaladığı bu sözleşmeden dolayı kutluyorum. Nasıl ki bu belediyenin başında tüm şartları zorlayarak çalışanlarına haklarını teslim eden bir belediye başkanı varsa aynı şekilde işini en iyi biçimde yapmaya çalışan emekçilerimiz var" dedi.

TÜM BELSEN'DEN TEŞEKKÜR

Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, yapılan sözleşme ile Çankaya Belediyesi'nin kamu emekçilerinin önceki dönem haklarının korunduğuna dikkat çekerek, sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür etti. Erol, kamu emekçilerinin sendikal haklara sahip olma sürecinde varılan bu noktanın mimarının CHP'li belediyeler olduğunu vurguladı. 10 Ekim Ankara Katliamı sonrası Çankaya Belediyesi'nin duyarlı çalışmalarını da hatırlatan Erol, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen nezdinde tüm çalışanlara teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Tekin Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title