Haberler

Els Lift, Vipp 2018 Fuarı'nda Yenilikçi Ürünlerini Sergiyor

Güncelleme:

Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek olan Vinç, İstif Makineleri, Platform, Proje Taşımacılığı, İhtisas Fuarı'nda, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle boy göstermeye hazırlanıyor.

2008 yılından bu yana, Türkiye'nin personel yükseltici platform sektöründe global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift, dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve sektöre yön veren hemen her türlü organizasyonda aktif olarak yer almayı sürdürüyor.

Els Lift; iş ve inşaat makineleri konusunda Türkiye'nin en önemli fuarı olan Komatek fuarlarının organizatörü SADA Uzmanlık Fuarları A.Ş. ve Türkiye iş ve inşaat makineleri sektörünün en eski ve en köklü yayın kuruluşu APA Yayıncılık iş birliğinde gerçekleşecek olan VIPP 2018 Fuarı'nda, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi makinelerle boy göstermeye hazırlanıyor.

Toplam 25.000 metrekare alanda, Viaport Marina'da gerçekleşecek fuar, sadece istifleme kaldırma ve elleçleme sektörüne değil kiralama firmaları, müteahhitler, taşeronlar, liman işletmeleri, endüstriyel tesisler de dahil olmak üzere birçok kullanıcıya hitap ederek, sosyal ağ kurma fırsatları, pazar analizi ve büyük çaplı inşaat projelerinin potansiyeline yönelik bilgilenme imkânı sağlayacak.

REKABETTE VERİMLİLİK ESASLI, YENİLİKÇİ ÜRÜN GRUPLARI İLE ÖNDEYİZ

ELS Lift, fuar süresince B3-03 no'lu alanda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanırken, Els Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak yaptığı açıklamada, fuarla ilgili beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti.

Bayrak, fuar süresince pazara yeni fırsatlar sunmak için çalışmalarında son aşamaya geldiğini belirterek, "Els Lift sunduğu; yüksek kalite, fiyat avantajları ve satış sonrası hizmetler ile pazarda yaygın bir şekilde tercih edilmektedir. Ayrıca rekabette verimlilik esaslı, yenilikçi ürün gruplarımızla öne çıkmayı ve pazara yeni fırsatlar sunarak yön belirleyici olmayı hedefliyoruz. Bu açıdan, VIPP 2018 Fuarı'ndan da beklentimiz son derece yüksek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title