Haberler

    Elon Musk'tan Geleceğin Oyunları ile İlgili Hayal Kurdurtacak Açıklama

    Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, video oyunlarının geleceği hakkında konuştu. Musk'a göre video oyunları, ileride gerçek hayattan ayırt edilemeyecek hale gelecek.

    Elon Musk, E3'te bir paneldeki konuşmasında oyunların geleceği ile ilgili enteresan açıklamalar yaptı. Musk, yaptığı açıklamalarda modern video oyunlarının gelecekte gerçeklikten ayırt edilemeyeceği noktaya kadar evrilebileceğini düşündüğünü belirtti.

    Musk, açıklamalarında biraz daha ileri giderek insanların, başkasının video oyunlarındaki avatarlar olabileceğini söyledi. Matrix benzeri bir spekülasyonu öne sürerek Musk, hayat bir video oyunu olsaydı birilerinin "grafikler harika, komplolar korkunç ve doğma süresi çok uzun" yorumunu yapabileceğini söyleyerek konuşmanın arasına bir şaka da sıkıştırdı.

    Panelde konuşurken Musk, Tesla oto

    mobil kullanıcılarının gömülü ekranda oynayabilecekleri oyunların listesine yaptıkları son eklemelerden de bahsetti. Tesla, Fallout Shelter oyununu araca uyarlayabilmek için Bethesda ile iş birliği yapıyor. Ayrıca Tesla sahipleri, oyundaki araçlarını otomobilin direksiyon ve pedallarını kullanarak yönetebileceği Beach Racing oyununa da sahip olacak.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Nicola Tesla Elon Musk Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title