Haberler

    Fenerbahçeli Eljif Elmas, Performansıyla Göz Doldurdu

    Güncelleme:

    Feyenoord'la oynanan hazırlık maçında gösterdiği performansla dikkat çeken Eljif Elmas, teknik heyet ve taraftarların takdirini kazandı.

    Feyenoord karşısında orta alanda mükemmele yakın bir performans ortaya koyan ve attığı nefis golle klasını gözler önüne seren Eljif Elmas, teknik heyet ve taraftarların takdirini kazandı.

    Özgüveni artan ve fizik gücüyle dikkat çeken Makedon yıldız şimdiden ilk 11'deki yerini garantiledi. Kamptaki performansını Feyenoord maçına da yansıtan genç futbolcu takımın önemli en yapı taşlarından biri haline geldi.

    MÜTHİŞ PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

    Oyunu iki yönlü oynayan, üst seviyedeki taktik bilgisini ve fizik gücünü, tekniği ile birleştiren Eljif ortaya müthiş bir 8 numara performansı çıkardı.

    Teknik Direktör Phillip Cocu, Feyenoord maçından sonra yaptığı açıklamada Eljif Elmas'ın performansı için, "Büyüleyici" yorumunu yapmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Feyenoord Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (11)

    RECAİZADE MAHMUT EKREM:

    Benim Gökhan diye arkadaşım var Eljif Elmas''tan daha iyi oynuyor.

    2
    19
    yanıtYanıtla
    genzoFB:

    cehennem gibi bi yürek var yanıyor için için bu çocuk büyük futbolcu duruşu var hadi oğlum göster şu van persiecilere kendini zihniyeti körelmiş disko barda gezen futbolcu aşıklarına

    14
    3
    yanıtYanıtla
    Adanalı:

    Karnımız tok bu parlatma cilalama işlerine. Elif elmas, ozan tufan, Alper potuk bu gibi adamlar topçu olsaydı şimdiye kadar level atlamıştı. Hikaye anlatmayın baba bizlere

    2
    11
    yanıtYanıtla
    YİNEMİ ADANA:

    ELİF İLA KIYASLADIĞIN ALPER ARASINDA EN 8-9 YAŞ FARK VAR. BAŞINA GÜNEŞ GEÇMİŞ SENIN GÖLGELİK Bİ YERDE BİRAZ OTUR ONDAN SONRA YORUM YAZARSIN. . .

    yanıt9
    yanıt0
    gençlesme şart:

    adalı kardeşim elif elmas daha gecen sene geldi ve lisansı ıkı dönem çıktı aykut hoca ınanıpta şans vermedi alper ve ozan konusunda haklısın onlara verılen şansların 3/1i bunun gibi gençlere verilseydi şimdi futbolcu almayı bırak para basardık

    yanıt1
    yanıt0
    Fenerli Imam:

    lan bi susun iki dk

    4
    9
    yanıtYanıtla
    KOCA kurt:

    İstanbul lun kızları pastonla antrenmana gönderir

    2
    8
    yanıtYanıtla
    Brütüs:

    5 maç iyi. 1 maç kötü oynasın. Genç oyuncuyu yıldız ve rezil ederler. Zihniyet değişimi acilen şart.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    malcolm x:

    elif zaten yetenekli futbolcuydu.yaşı kiçük diye kimse riske girmedi.fb elini çabuk tutup bu yıldız adayı genç kardeşimizi aldı.büyük teknik direktörümüz aykut kocaman bu yetenekli çoçuğu banko oynattı dersem inanmayın.aykut hoca hiç bir genç topçu kazandıramaz.genç futbolcuyu kazanmak yürek ister.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    albak holdink:

    aziz yıldırımı sevelım sevmeyelım adam haklı masa başı gazteci bunlar van porsugunun antremanını yayınlıyolar bi baksanıza boş haber

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title