Haberler

Elmalı Güreş Eğitim Merkezi, Türkiye Şampiyonu Oldu

Okullararası Serbest Güreş Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Elmalı Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri, Belediye Başkanı Ümit Öztekin'i ziyaret etti.

Okullararası Serbest Güreş Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Elmalı Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri, Belediye Başkanı Ümit Öztekin'i ziyaret etti.

Türkiye genelinden pehlivanların katılımıyla gerçekleştirilen Okullararası Serbest Güreş Şampiyonası'nda, Elmalı Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri 13-14 yaş yıldızlar kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Güreş takımı antrenörleri ve sporcular, Elmalı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bekir Erol ile Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin'i makamında ziyaret ederek, Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri kupayı Öztekin'e teslim etti.

Başkan Ümit Öztekin'in her zaman Elmalı Güreş Eğitim Merkezi ve güreşçilere sahip çıktığını ve desteklediğini ifade eden Erol, gelecekte güreş eğitim merkezinden yetişen sporcular arasından hem yağlı güreşte hem de minder güreşlerinde başarılı sporcuların çıkacağını söyledi.

Öztekin de Elmalı Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri ve antrenörlerini elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Belediye olarak ata sporu güreşlere ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Öztekin, Elmalı'nın özellikle yağlı güreş konusunda Kırkpınar'dan daha eski olduğuna işaret etti.

Elmalı'dan geçmişte birçok ünlü başpehlivan çıktığını ve yeni yetişen nesilde de yağlı güreşe büyük ilgi olduğunu belirten Öztekin, "Elmalı Güreş Eğitim Merkezimiz başarılarıyla göz dolduruyor. Bizler de hem eğitim merkezimize hem de buradan eğitim alan sporcularımıza elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. İnşallah gelecekte daha büyük başarılar elde ederler. Ben güreşçilerimiz başta olmak üzere, emeği geçen antrenörleri ve ailelerini bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ümit Öztekin Türkiye Elmalı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title