Haberler

Elmalı'da Yeni Yol Açma ve Asfalt Çalışmaları Yapılıyor

Güncelleme:

Elmalı Belediyesi, bazı mahallelerde yeni yol açma ve asfaltlama çalışmaları yürütüyor.

Elmalı Belediyesi tarafından, bazı mahallelerde yeni yol açma ve asfaltlama çalışmaları yürütülüyor.

Elmalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, bu yıl içinde bazı mahallelerde yeni yol açma ve asfaltlama çalışmalarına başlandı. Çalışmalarda şehir merkezinde bazı cadde ve sokaklara, Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sıcak karışım asfalt döküleceği bildirildi.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Fen İşleri Müdürlüğü olarak bazı mahallelerde yeni yol açma çalışmalarına devam ettiklerini, açılan yolların altyapılarının tamamlanmasıyla asfaltlandığını söyledi.

Yeni açılan yolların Gökpınar Mahallesi, Karyağdı Mahallesi ve Yeni Mahalle'de bulunduğunu ifade eden Öztekin, Yeni Mahalle Terminal ve Ahmet Hamdi Altıntepe caddelerinin de Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sıcak karışım asfalt yapıldığını belirtti.

İhtiyaç duyulan yerlerde imkanlar dahilinde yol açma ve asfaltlama işini sürdüreceklerini kaydeden Öztekin, şöyle konuştu:

"Belediye olarak planladığımız ve hedeflediğimiz yeni yol açma ve asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yuva Mahallemizde yaşanan sel felaketi nedeniyle önceliği bu mahallemize verdik. Bundan dolayı planlamalarımızda zaman olarak biraz değişiklik oldu, ancak çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız hizmetin kalıcı olması için, yeni açtığımız yollarda altyapıları tamamlayarak, asfalt yapıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Ümit Öztekin Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title