Haberler

Elleri Kelepçeli Hükümlü Adliyeden Kaçtı... 5 Saatlik Nefes Kesen Kovalamaca

Elleri kelepçeli hükümlü adliyeden kaçtı.

Elleri kelepçeli hükümlü adliyeden kaçtı... 5 saatlik nefes kesen kovalamaca

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hırsızlıktan tutuklaması bulunan ve başka suçtan da araması bulunan şahıs, adliyede elleri kelepçeli şekilde kaçtı. Zanlı, polis ekiplerinin 5 saatlik nefes kesen kovalamacasının ardından yakalandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Çanakkale Adliyesi'nde meydana geldi. Gelibolu Adliyesi'nde hırsızlık suçundan tutuklanan İ.Ç. isimli şahsın, Uyap sisteminde başka bir suçtan daha araması bulunduğu ortaya çıkınca, İ.Ç Çanakkale Adliyesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri tarafından adliyeye getirilen zanlı, burada elleri kelepçeli bir şekilde adliyenin 1'inci katındaki penceresinden aşağıya atlayarak kaçtı.

Adliye binasından elleri kelepçeli şekilde kaçan İ.Ç. için Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından arama çalışmaları başlatıldı. İ.Ç.'nin görüldüğü noktalar arasında yer alan Cuma Pazarı civarındaki tüm giriş ve çıkışları kapatan ekipler, verilen eşkal doğrultusunda aramalarına hız verdi. Zanlının bir ticari taksi ile kaçmak istediği bilgisini alan polis, şehir çıkışlarında da güvenliği arttırırken, şahsın Küçük Sanayi Sitesi civarında ticari taksiden indiği bilgisine ulaştı. Bölgeyi çembere alan polis ekipleri, aramalara bu noktadan devam etti. Sanayi esnafı tarafından elleri kelepçeli bir şekilde koştuğu fark edilen İ.Ç., polis ekipleri tarafından kıs kıvrak yakalandı.

Ekipler tarafından Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne getirilen İ.Ç.'nin sorgusu sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çanakkale Gelibolu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title