Haberler

Eljif Elmas, Napoli'den yıllık 1 milyon euro kazanacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Eljif Elmas'ın yıllık ücreti ortaya çıktı. Yetenekli futbolcu, İtalyan temsilciden yıllık 1 milyon euro ücret alacak.

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekibi Napoli ; Eljif Elmas için bonuslarla birlikte Fenerbahçe'nin istediği yaklaşık 20 milyon euroyu gözden çıkardı.

19 yaşındaki yıldızın sözleşmesiyle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 5 yıllık imza atacak Eljif, her sene için 1 milyon euro kazanacak. Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, genç yıldızı Eljif Elmas'la vedalaşmak için gün sayıyor. Sarı-lacivertli yönetim İtalyan ekibi Napoli'nin bonuslarla 20 milyon euroyu bulacak teklifine 'Evet' demişti.

Bu haber ve 19 yaşındaki yıldızla ilgili diğer tüm detaylar İtalyan basınında manşetlerdeydi. İşte yeni sezonda Serie A'da boy gösterecek oyuncu ile ilgili yapılan yorumlar:

BEN BİR ŞEY BİLMİYORUM!

Napoli'ye imza atması beklenen Eljif Elmas dün Türkiye'ye geldi. Makedonya'nın başkenti Üsküp'ten kalkan uçakla İstanbul'a ulaşan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, burada yaptığı kısa açıklamada, "Transferle ilgili bir şey bilmiyorum. Kampa katılacağım" demekle yetindi.

F.BAHÇE DOĞRU MEVKİYİ BULAMADI!

Il Mattino; Elif Elmas için Napoli'nin F.Bahçe'ye 15 milyon euro ödemesi ancak Marko Rog'un beklenen satışıyla gerçekleşecek derken, oyuncu ile yapılacak sözleşmenin 5 yıllık olacağına vurgu yaptı.

Il Sussidiario; haberinde Eljif'in Napoli'den 1 milyon euro kazanacağına dikkat çekti. Gazetenin Türk futbolu uzmanı Bruno Bottaro, "Her şeyden önce yetenekli bir oyuncu ve yeni bir yıldız adayı değil. Fenerbahçe'ye gitmeden önce Avrupa'nın en iyi takımlarının radarındaydı" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Napoli Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500

Yorumlar (17)

OKTAY:

bu adam 2 milyon etmez ne 20 milyon euro su

10
11
yanıtYanıtla
Neco:

Fener yıne para aklıyo bu adam 20 ederse abdulkadır 80 eder

9
10
yanıtYanıtla
nadir:

ÇÖP BU COCUK

11
6
yanıtYanıtla
kim:

salih ucani yutturdunuz yillarca simdi de bunu ben bundan bi cacik olmaz diyorum bu yildizsa bruma onyekuru emre mor ozan kabak neydi fenere iyi topcu gelmez gelirse para icin gelir anelka gibi

7
10
yanıtYanıtla
Sat satt:

Takımlarımız Para kazanmak istiyor ise, Her sene sadece Abdülkadir ve Yusuf gibi İki tane yıldız çıkarıp 30 milyona satsalar yeter. Trabzon Şampiyonmu oldu ? Şampiyonlar liğimi kazandı ? Çıkardı iki aslan sat kazan parayı, Bu sene gene çıkar alt yapıdan Yıldız yap, Seneyede onları sat. Bu Elmasa gelince 20 Milyon veren varsa, Koç özel uçağı ile adrese kadar götürüp teslim etsin. Geçen sene O kadar görev aldı, Hangi maçı çevirip kurtardı. Oldu olacağı bu zaten

13
2
yanıtYanıtla
hmm:

Maçları izlemedin anlaşılan?

yanıt0
yanıt1
Musur:

sen ne sallıyon kardeş abdulkadirle yusuf 30 nerde hani almayı bırak teklif bile yok birde çıkmış hacı cavcav gibi konuşuyon haticeye değil neticeye bak.

yanıt1
yanıt0
mahoni:

bu da 2. salih uçan olur gelir

8
7
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

BU TAM ERZURUMSPOR OUNCUSU HİÇ BİR YOK OLMAZ

9
5
yanıtYanıtla
Mecit kervanci:

Avrupanın en iyisi olacak elif asıl trabzonlu oyunculara bi bakın kimse almaz ama alsa bile geri gelirler Elif başka bir takımdan Napoliye transfer olsaydı en az 70 milyona giderdi unutmayın eyyyyy futbol fukaraları

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title