Haberler

Elite World'de Personel Gecesi

Elite World Van Hotels’de düzenlenen personel gecesinde sevinç ve hüzün vardı.

Elite World Van Hotels'de düzenlenen personel gecesinde sevinç ve hüzün vardı.

Elite World Van Hotels, hem şubat, mart ve nisan aylarının personeline ödüllerini vermek hem de otelden ayrılacak olan iki personeli için bir gece düzenledi. Otelde düzenlenen gecede konuşan Elite World Hotels Genel Müdürü Oktay Aksoy, "Her anlamda otelimize kattıkları emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hayatlarında da en güzel yerde olurlar. Buna inanıyorum. Çünkü bunu hak ediyorlar. Ben bu anlamda her iki arkadaşıma da bundan sonraki hayatlarında başarılı, mutlu ve sağlıklı olmalarını diliyorum" dedi.

Otelden ayrılacak olmanın hüznünü yaşadıklarını ifade eden Otel Banket Müdürü Gülgün Demirci ve İnsan Kaynakları Müdürü Buse Ünsal ise, Van'da güzel günler geçirdiklerini ve güzel dostluklar kazandıklarını ifade ederek, tüm otel personeline teşekkür ettiler.

Şubat, mart ve nisan ayı personeli seçilenlere ödüllerinin verilmesi ve pasta kesimi ile devam eden program, halayların çekilmesi ile sona erdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title