Haberler

Elitaş'tan İyi Parti'li Yönetici ve Adaylar Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı ve 10 milletvekili adayı hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı ve 10 milletvekili adayı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Elitaş, yaptığı yazılı açıklamada, Bağcı ve İYİ Parti milletvekili adaylarının kendisi ve AK Parti milletvekili adayları hakkında mesnetsiz açıklamalar yaptıklarını, bu nedenle suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Bağcı ve milletvekili adaylarının halkı yanlış ve yalan bilgilerle meşgul ettiklerini belirten Elitaş, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi Kayseri kamuoyunu yalan ve yanlış bilgiler ile oyalamaya çalışanlar, şahsıma ve Kayseri milletvekili adaylarımıza iftira ederek şov yapmaya çalışmış ve başarılı olamamıştır. Savcılığa verdikleri evrakı bile reddedilenler, Kayseri için dikili bir ağacı bile olmayanlar, kamuoyunda hiçbir karşılığı olmaması sebebi ile seçime sayılı günler kala 'Çamur at izi kalsın' siyaseti yapmışlar ama bu yapılan iftira ve karalama kampanyası tutmamıştır çünkü güneşi balçıkla sıvayamazsınız.

Işık aradan sızar gider. Bugün Kayseri Cumhuriyet Savcılığına giderek hakaret ve iftira dolu sözler söyleyen Bağcı ve milletvekili adayları hakkında 'suç uydurmak, hakaret ve iftira' suçlamalarıyla suç duyurusu dilekçesi verdik. Adalete hesap verecekler."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Elitaş İYİ Parti Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title