Haberler

Elin 007'si Bana İlham Oldu!

Geçtiğimiz Yaza "Erkek Kadın" ile Damgasını Vuran Elif Karlı Yepyeni Bir Maxi Single ile Sevenlerinin Karşısına Çıkmaya Hazırlanıyor.

GEÇTİĞİMİZ YAZA "ERKEK KADIN" İLE DAMGASINI VURAN ELİF KARLI YEPYENİ BİR MAXİ SİNGLE İLE SEVENLERİNİN KARŞISINA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR.

2009 yılında albüm yapmayı düşünmediğini belirten sanatçı bu kararını ilginç bir şekilde verdiğini söylüyor. "2009 başından itibaren eşimin sağlık problemleri ile uğraşıyordum. Yaşadığım tüm duygularımı kağıda döküyor ama içimden hiç müziklerini yapmak gelmiyordu. Daha doğrusu yazdığım dizelere uygun tınıyı bulamıyordum. Bir Pazar günü evde çocuklar yabancı bir kanalda eski James Bond filmi izliyorlardı, ben her zamanki gibi mutfakta yine hamaratlığımı sergiliyordum birden o tınıyı duydum ve kızıma sesini açın diye bağırdım. İşte o anda müzik yapma hevesim tekrar geldi. Bu yaza yine Elif Karlı şarkıları damga vuracak galiba. Anlayacağınız elin 007'si bana ilham oldu" şeklinde açıkladı.

Şarkıyı sır gibi sakladığını söyleyen Elif Karlı çok kısa zaman sonra herkesin dilinde bu şarkı olacak dedi…

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title