Haberler

Elim Sende" Adlı Filmin Özel Gösterimi Yapıldı

Çekimleri Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yapılan "Elim Sende" filminin özel gösterimi yapıldı.

Çekimleri Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yapılan "Elim Sende" filminin özel gösterimi yapıldı.

Filmi yazıp yöneten Banu Kaptanoğulları, Düzce Özdilek AVM'de gerçekleştirilen gösterim sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmin çekimlerini geçen yıl Mart ayında yaptıklarını söyledi.

Kaptanoğulları, mekan için Sakarya, Giresun gibi birçok yer gezdiğini belirterek "Gölyaka'daki Efteni Gölü'nü bir arkadaşım önerdi. Ben bilmiyordum bu gölü. Şelaleyi, gölü gördüğümde aşık oldum ve filmi burada çekmeye karar verdim. Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut da çok destek oldu. Filmin özel gösterimi burada olmalıydı, çok da güzel tepkiler aldık." diye konuştu.

Filmin hikayesinin, filmde de rol alan şarkıcı Cüneyt Tek'in "Yar" isimli şarkısından çıktığını aktaran Kaptanoğulları, "Ben o şarkıyı çok dinlerdim. Birgün o şarkıyı dinlerken 'Bulut' ve 'Mavi'nin hikayesini yazmak istedim. Sadece o şarkıyı dinleyerek filmin kabasını 4 günde yazdım, 1,5 ayda da senaryo haline geldi." ifadelerini kullandı.

Eşref Kolçak konuk oyuncu

Yaklaşık 2 saat süren filmin özel gösterimine, oyuncu kadrosu ve Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut'un yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı.

Başrollerini Serkan Gürkan ve Seda Kement'in paylaştığı "Elim Sende"de ayrıca Eşref Kolçak, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare ve Tuğba Özay rol alıyor.

Vizyona 11 Mayıs'ta giren filmin yapımcılığını Avantgarde Yapım adına Burçak Ilıman üstleniyor.

Görüntü yönetmenliğini Göksel Görgeç'in yaptığı "Elim Sende", "Bulut" ve "Mavi" isimli iki gencin inişli çıkışlı aşk hikayesine odaklanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Gölyaka Giresun Sakarya Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title