Haberler

Elif Karlı'nın Oğlunun Sünnetini Ünlüler Bastı

Güncelleme:

Elif Karlı'nın oğlu Sedat Alperen, önceki akşam sünnet oldu.

Şarkıcı Elif Karlı, oğlu Sedat Alperen için önceki akşam Tarabya Secret Garden'da sünnet düğünü düzenledi. Düğüne aralarında Demet Akalın- Okan Kurt, Yıldız Tilbe, Özlem Yıldız, Hakan Altun, İzzet Yıldızhan ve Ceylan'ın da bulunduğu birçok ünlü katıldı. Elif Karlı, "Yaşanan olaylar sebebiyle sünnet düğününü iptal etmeyi düşündük ama iyi ki yapmışız. Herkesin yaşananlardan dolayı morali bozuktu. Birçok dostumuz bu gece bizi yalnız bırakmadı. Hepsine teşekkür ederim" dedi.

YILDIZ TİLBE İŞİNDEN OLDU

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Gezi Parkı eylemlerine destek olmak için Kanal T'deki 'Yıldız Tilbe Show' adlı programına çıkmadığını söyledi: "Biz programı iptal ettik; kanal da beni iptal etti. İşime son verdiler yani. Ne yapalım, Beyaz da iptal etti... Ben tarafsızım ve ülkenin bütünlüğü ile mutluluğundan yanayım."

'BOŞANMA'YA CEVAP YOK

Sünnet düğününe bir arkadaşıyla birlikte katılan Özlem Yıldız, eşi Sinan Serter'den boşanacağı haberlerinin sorulması üzerine "Artık özel hayatımla ilgili sorulara cevap vermiyorum. Bugüne kadar verdiklerime sayın. Gerek yok" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Demet Akalın Özlem Yıldız Yıldız Tilbe Okan Kurt Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title