Haberler

Elfa , Zyxel Güvenlik, ProfesyoneL Kablosuz Ve Ağ AnahtarlarI Ürünleri Ana Dağıtıcısı Oldu

Güncelleme:

Ülkemizin önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL Türkiye, Katma Değerli Distribütör (Value Added Distributor - VAD) Programı çerçevesinde elFA Bilgi ve İletişim Sistemleri ile gerçekleştirdiği işbirliği ile Türkiye'deki Güvenlik, profesyonel Kablosuz Ağlarlar ve Ağ Anahtarları ürünleri dağıtım ağını genişletmeyi hedefliyor.

2002 yılından bu yana ZyXEL Türkiye'nin iş ortakları arasında Premium Partner olarak yer alan elFA, VAD Programı kapsamında gerçekleşen işbirliği sayesinde, ZyXEL ürün ve çözümleri ile kurumsal ve proje bazlı çalışan İş Ortaklarına kusursuz bir hizmet bütünü sağlama olanağı bulacak.

Yeni işbirliği ile ilgili bir değerlendirme yapan ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Vefa Tarhan, büyük hedefler doğrultusunda hayata geçirilen VAD Programı ile Kalite ve rekabete yeni bir boyut kazandıracaklarını belirterek şunları söyledi:

"Günümüzde her şey IP'ye ve İnternete entegre oluyor, her geçen gün tüm sektörlerde bilişim teknolojileri ve internet güvenliği ile ilgili ihtiyaçlar artıyor. Özellikle dikey pazarlarda, küçük ve orta ölçekli bayi ve son kullanıcılara uzman desteği ihtiyacı artıyor.

ZyXEL'in ürün portföyü küçük işletmelerden büyük organizasyonlara geniş bir alana hitap etmekte, amacımız tüm alanlarda öncelikle bayilerimize en küçük projelerinde dahi en iyi danışmanlık ve teknik destek olanağı sunmak ve kaliteli servisi nihai kullanıcıya sağlamak. Güçlü bir teknik kadroya sahip daha fokus dağıtım sistemine ihtiyacımız artmakta. Bu çerçevede uzman kadroya sahip önemli yatırımlar yapan elFA ile aynı ortak vizyonda buluştuk ve bu alanda çözümün liderlerinden biri olarak görüyoruz.

Sürekli iyileştirme yaklaşımı, toplam kalite ve güvenli hizmet arayışı, çözüm odaklı bakış açısına sahip elFA'yı iş ortağımız olarak ilk günden bu yana destekliyoruz. Yeni dağıtım programımızda da tüm gücümüzle kendilerine destek olmaya devam edeceğiz. Teknoloji dünyasının lider markalarından ZyXEL ile yaptığı işbirliğinin İş Ortaklarımız elFA Teknoloji için de önemli avantajlar sağlayacağına inanıyorum."

elFA Bilgi ve İletişim Sistemleri olarak müşterilerinin bilgi ve iletişim alanındaki ihtiyaçlarını en iyi şartlarda sağladıklarını belirten Genel Müdür Fatih Yıldırım ise yeni işbirliğinden dolayı büyük heyecan duyduklarını vurgulayarak, "ZyXEL ile yaptığımız uzun yıllara dayanan başarılı projelerimizi bir adım ileriye taşımaktan mutluyuz. Bölgedeki iş ortaklarımızla pazarı genişletip elFA'nın kanıtlanmış proje ve çözüm becerisini nihai kullanıcıya ulaştıracağız. Katma değerli ZyXEL distribütörü olarak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title