Haberler

Eleştirileri Kabul Etti

Manchester United menajeri David Moyes, kulübün efsane oyuncularının eleştirilerinde haklı olduklarını söyledi.

Geride kalan 15 haftada toplayabildiği 22 puanla 9. sırada bulunan son şampiyon Manchester United, hemen herkes tarafından eleştiriliyor. Sözleri en çok ciddiye alınanlar, taraftar nezdinde ayrı bir yeri olan kulübün efsaneleşmiş isimleri. Konuya ilişkin menajer Moyes, "Keane (Roy) ve Schmeichel (Peter) söyledikleri bazı şeylerde haklılar. Daha iyi olmak zorundayız ve sorumluluk bana ait. Oyuncularımın daha iyi oynamasını sağlamalıyım çünkü menajer benim. Bazı konularda ise haksızlar. Sorun oyuncuların kalitesinde ya da sarf ettikleri eforda değil, zira hepsi sonuna kadar uğraşıyorlar. Kazandığımız maçlardan sonra perişan oluyorlar ve onları yeniden doğru yola geri döndürmek hiç kolay olmuyor."

Robin Van Persie ve Michael Carrick gibi önemli oyunculardan sakatlık nedeniyle bir süredir yararlanamayan İskoç teknik adam, ayrıca Roy Keane tarafından Alex Ferguson'un takım üzerinde halen etkili olduğu iddiasının dillendirilmesine de tepki gösterdi: "Ne zaman ihtiyacım olursa kendisini arıyorum ve yine arayacağım. Maçlarda sonra selamlaşıyoruz ama pek çok yöneticinin yaptığı gibi Alex Ferguson'ın soyunma odasına girmesi söz konusu değil."

Manchester United, Pazar günü öğleden sonra Aston Villa'yla deplasmanda oynayacak.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Manchester United David Moyes Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title