Haberler

Elektrikler kesildi, kurban etleri bozuldu

Güncelleme:

Elektrikler kesildi, kurban etleri bozuldu Adana'da bir mahallede elektrik tellerinin şelale yapmasından dolayı akımlar gidince vatandaşların kurban etleri bozuldu Vatandaşlar buzdolabında bozulan etleri elektrik dağıtım şirketi önüne döktü Adana'da bir mahallede elektrik tellerinin...

Elektrikler kesildi, kurban etleri bozuldu

Adana'da bir mahallede elektrik tellerinin şelale yapmasından dolayı akımlar gidince vatandaşların kurban etleri bozuldu

Vatandaşlar buzdolabında bozulan etleri elektrik dağıtım şirketi önüne döktü

ADANA - Adana'da bir mahallede elektrik tellerinin şelale yapmasından dolayı akımlar gidince vatandaş bozulan kurban etlerini elektrik dağıtım şirketi önüne getirip dökerek eylem yaptı.

Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi'nde elektrik telleri şelale yapınca akımlar kesildi. Vatandaş tellerin şelale yapmasını cep telefonu kamerasıyla anbean kaydetti. Yaşanan patlamalardan dolayı gece gündüz gibi aydınlanırken, vatandaşlar korkup çocukları dışarı çıkmama konusunda uyardı.

Patlamanın ardından elektrik verilemeyince vatandaşların buzdolabındaki kurban etleri bozuldu. Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı Şükrü Tatlı ve yaklaşık 20 vatandaş elektrik dağıtım şirketinin önüne giderek bozulan etleri döküp tepkilerini dile getirdi.

Muhtar Şükrü Tatlı, "Akımların gitmesinden dolayı bırakın eti insanlar bile bozuldu" diyerek, elektrikler gelene kadar kurumun önünden ayrılmayacaklarını söyledi.

Elektrik ustası olduğunu belirten Yusuf Ayyıldız ise çocukları için borca kurban aldığını anlatarak, "Akımlar gittiği için borcunu ödemeden, çocuklar et yemeden kurban eti çürüdü. Akımların gitmesinin nedeni 4 sokağa verilmesi gereken akımı 16 sokak ile birleştirdiler. Bu nedenle sistem kaldırmıyor" dedi.

Yusuf Ayyıldız, akımın sürekli gelip gitmesinden dolayı kendisinin ve bütün akrabalarının elektronik eşyasının yandığını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title