Haberler

Elektrik ve Doğalgaz Zamlarına Tezekli Eylem Elektrik ve Doğalgaza Yapılan Zamlara Türkiye Kamu Sen Kayseri Şubesi Üyeleri Gaz Lambası ve Tezek Yakarak , Tepki Gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Kamu- Sen üyeleri Enerji Bakanlığı'nın elektriğe yüzde 10, doğalgaza yüzde 15 oranında zam yapılmasına karşı ilginç bir eylem gerçekleştirdi.eleştiren Kamu- Sen Kayseri İl Başkanı Ali İhsan Öztürk ' Atalarımız zamanında elektrik yoktu gaz lambası vardı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Kamu- Sen üyeleri Enerji Bakanlığı'nın elektriğe yüzde 10, doğalgaza yüzde 15 oranında zam yapılmasına karşı ilginç bir eylem gerçekleştirdi. eleştiren Kamu- Sen Kayseri İl Başkanı Ali İhsan Öztürk ' Atalarımız zamanında elektrik yoktu gaz lambası vardı. Yine aynı şekilde atalarımız zamanında doğalgaz yoktu. Biz de elektriğe karşı gaz lambasını kullanıp, dogalgaz yerine de tezek ve keven bitkisi yakıp, zamlardan kurtulacağız" dedi. Öztürk daha sonra kentin en işlek yerlerinden biri olan Cumhuriyet alanında basın açıklaması için toplanan üyeler ve vatandaşların bakışları arasında tezeği keven bitkisiyle tutuşturup, üzerinde çaydanlıkta su kaynattı. Kaynamış suyla da oyuncak bir bebeği leğende yıkadı. Eylem olaysız olarak sona erdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title