Haberler

CHP'li Tezcan'dan İşçilere Destek

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Yatağan Termik Santrali önünde kurulan direniş çadırını ziyaret ederek enerji ve maden işçilerine destek verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Yatağan Termik Santrali önünde kurulan direniş çadırını ziyaret ederek enerji ve maden işçilerine destek verdi.

Eşleri ve çocukları ile birlikte Yatağan termik santrali önüne kurdukları direniş çadırında 24 saat kesintisiz nöbet tutan enerji ve maden işçileri geceleri ise kendi ürettikleri enerjiyi santral yönetimi tarafından konulan yasak nedeniyle kullanamazken, gaz lambaları ile nöbetlerini sürdürüyor. İşçiler tarafından Termik Santral önünde kurulan direniş çadırını son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ziyaret etti. Türkiye Maden İşçileri Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Süleyman Girgin CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a süreç hakkında bilgi verdi.

Gaz lambası ışığıyla aydınlanan direniş çadırında açıklamada bulunan CHP'li Tezcan, "Bu özelleştirmeden sonra çok hızlı bir şekilde işçi tasfiyesi gelecek. İşsizlik gelecek ve bu çerçevede yoksullaştırma başlayacak diğer yerlerde olduğu gibi. Bu nedenle mücadelenizi, direnişinizi önemsiyorum. Bu konuda bütün emekçilerin buradaki direnişe kulak vermesi dikkat kesilmesi ve hep beraber bu direnişe destek verilmesi gerekiyor, biz yanınızdayız. Kurum olarak siyasi parti olarak yapılması gereken ne varsa yanınızdayız. CHP olarak her zaman emeğin yanındayız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yatağan Termik Santrali Bülent Tezcan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title