Haberler

Elektrik Kesintisi Haluk Levent'e Konserini İptal Ettirdi

Turizm Bölgelerinin Kabusu Haline Gelen Elektrik Kesintilerinin Son Kurbanı Şarkıcı Haluk Levent Oldu. Alanya'nın Payallar Beldesinde Clup X'e Konser İçin Gelen Haluk Levent, Uzun Süre Devam Eden Kesinti ve Ses Sisteminde Yaşanan Arıza Nedeniyle Konserini Erteledi.

Turizm bölgelerinin kabusu haline gelen elektrik kesintilerinin son kurbanı şarkıcı Haluk Levent oldu. Alanya'nın Payallar beldesinde Clup X'e konser için gelen Haluk Levent, uzun süre devam eden kesinti ve ses sisteminde yaşanan arıza nedeniyle konserini erteledi.

Alanya'da bir haftadır yaşanan elektrik kesintisi Alanya'nın Payallar beldesinde Haluk Levent hayranlarını çileden çıkardı. Haluk Levent konserini dinlemek için gelen yüzlerce kişi iki saat bekledikten sonra konserin yapılacağı diskoyu terk etti. İnatla konseri dinlemek isteyenlerde sıcak havada beş saat bekledi. Elektrik geldikten sonra bu defa arızalanan ses sistemi konsere izin vermedi.

Haluk Levent de konser için gelen ve kendisini saatlerce bekleyen hayranlarına tek tek teşekkür edip özür diledi.

Şarkıcı Haluk Levent çıkışta yaşadığı olay karşısında "Dünyanın gözünün olduğu bir yerde elektrik kesintisi olması endişe verici. Ülkemizde elektrik kesintileri var ama bu Alanya'da olmamalıydı" diye konuştu.

Haluk Levent, 22 Temmuz seçimlerinde sandıktan çıkan sonucu da değerlendirdi. AK Parti'nin eski AK Parti olmadığını anlatan Haluk Levent şöyle konuştu: "Birçok değişiklik yaptı, Ertuğrul Günay gibi isimleri kadrosuna kattı. Şanlıurfa'da kadın adayları ön plana çıkarttı. Yani ben merkez sağa oynuyorum dedi. Merkez sağ gibi davrandı. Mükafatını gördü diye düşünüyorum. Herkes için sürpriz ama benim için değildi. İnsanımız ülkenin yeni bir kargaşaya girebileceğini düşünmüyor. Son 40 yılın ardından

enflasyonun tek haneye indiğini gören halk, korku ve korkmalara aldırmadı. Zaten korkmalarına gerek yok. Ben AK Parti hükümetini eleştiren bir adam olarak onların sınırları ve çizgileri olduğunu düşünüyor, bu sınırları aşacaklarını düşünmüyorum."

Bir soru üzerine CHP'nin durumunu değerlendiren Levent, "AKP'de varlıklılar ile yoksullar bir araya geldi. Bu çok önemli bir şey. Türkiye'de sol kesim orta kesimin biraz daha elitini oluşturuyor. CHP varoşta, Güneydoğu'da halkın arasında yok. Burada bir problem var. Hepimize geçmiş olsun. Tek üzüldüğüm şey Baskın Oran'ın meclise girememesi."

(RY-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title