Haberler

Elektrik Faturası Cinayetine 17 Yıl 7 Ay Hapis

Bursa'da Birikmiş 3 Bin 500 YTL'lik Elektrik Borcu Yüzünden Çıkan Tartışmada Dükkan Sahiplerinden Birini Öldürüp, 2 Kişiyi de Yaraladığı İddiasıyla Yargılanan Şahıs, 17 Yıl 7 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Bursa'da birikmiş 3 bin 500 YTL'lik elektrik borcu yüzünden çıkan tartışmada dükkan sahiplerinden birini öldürüp, 2 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla yargılanan şahıs, 17 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmek" suçundan müebbet hapis talebiyle yargılanan tutuklu sanık A.D., bugün son kez hakim karşısına çıktı. Geçen yıl Bahar Mahallesi'nde 3 bin 500 YTL'lik elektrik borcu yüzünden çıkan tartışmada dükkan sahiplerinden Yaşar Pak'ı (38) öldürüp, kardeşlerinden H.P. ile Ü. P.'yi de yaraladığı iddia edilen kiracı kuaför A.D. son sözünde, "Bana ait olmayan bir borç sebebiyle ısrarla üzerime geldiler. Babamı dövdükleri için de suçu işlemek zorunda kaldım. Pişmanım" dedi.

Duruşmaya mağdur olarak katılmaları beklenen maktul Yaşar Pak'ın kardeşleri H.P. ile Ü.P. gelmedi. Mahkeme heyeti, önce müebbet hapis cezası verdiği sanığı hafifletici sebepleri göz önüne alarak toplam 17 yıl 7 ay hapse mahkum etti.

(OSM-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title