Haberler

Elektrik Akımına Kapılan İşçinin Eşi, Ağıtlarıyla Yürekleri Dağladı

Güncelleme:

Adana'da elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren işçilerden İbrahim Demir'in eşi "İbrahim beni neden bırakıp gittin?" şeklindeki feryadıyla yürekleri dağladı.

ADANA'da bir fabrikanın çatı sistemini yapmak için iskele kuran 2 işçi, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

GERİLİM HATTINI FARK ETMEDİLER

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çatı işleri yapan İbrahim Demir (34), İbrahim Biçer (36) ve Hasan Sabur, D-400 karayolundaki plastik fabrikasında sabah çatı yapım işine başladı. Bir süre demir iskele ile çatı işine devam eden işçiler fabrikanın üzerinden geçen yüksek gerilim hattını fark etmedi.

SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİLER AMA...

Demir iskeleyi yüksek gerilim hattının altına getiren işçiler, iskelenin hatta çarpması sonucu akıma kapıldı. Çevredeki işçiler kazayı görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Demir ve Biçer'in hayatını kaybettiğini, Sabur'un ise yaralandığını belirledi. Yapılan incelemenin ardından yaşamını yitiren İbrahim Biçer ve İbrahim Demir'in cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İşçiler beraber çalıştıkları iki arkadaşının feci şekilde ölmesi nedeniyle şoka girdi. Bazı işçiler gözyaşlarına boğuldu. Ağlayan ve şoka giren işçileri arkadaşları teskin etmeye çalıştı. Bu arada yaralı Sabur ise hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

EŞİNİN AĞITLARI YÜREK DAĞLADI

Bir süre sonra ise Demir'in eşi Durdu, babası Cafer ve kız kardeşi Necla, fabrikada kaza olduğunu öğrenip olay yerine araba ile geldi. Ancak polis olay yerinde çalışma yaptığı için aile içeri alınmadı. Demir'in bir yakını demir kapının üzerinden atlayarak içeri girdi. Babası, eşi ve kız kardeşi ise demir kapı önünde gözyaşlarına boğuldu. Demir'in eşi Durdu'nun, "İbrahim beni bırakma" diye demire sarılarak ağıt yakması herkesin yüreğini dağladı. Kız kardeşi Necla Demir de bir süre sonra demir kapının üzerine çıkıp içeri girdi ancak işçiler ve polis onu da güçlükle dışarı çıkardı. Bir süre sonra aileye Demir'in akıma kapılarak hayatını kaybettiği söylendi. Demir'in eşi Durdu bunu duyunca sinir krizi geçirip demir kapıyı yumruklayarak, "İbrahim beni neden bırakıp gittin, neden tehlikeli işlerde onu çalıştırdınız" diye feryat etti. Kendini yere atan kadın gözyaşlarına boğuldu. İbrahim Demir'in 4 çocuğu olduğu, son çocuğunun 15 gün önce dünyaya geldiği öğrenildi. Polis gerekli incelemeyi yaptıktan sonra cenazeler adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Demir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

Gündem:

GÜNDEM: Doların yükselişine bir eyyy amerika, ey merkez bankasıyla müdahale etmenizi bekliyoruz sayın cumhur başkanım halimiz harap refarandumda evet diyin bombalar patlamasın ekonomi düzelsin dediniz bizde saf saf o dönem sanki 14yıldır iktidarda başkası var gibi inanıp verdik ve sonrası ülke perişan. Şimdi de ekonomiyi düzeltecem diyosunuz 16 yıldır ülkeyi yöneten benmiyim IMF’ye borcumuz yok diye övünüyosunuzda IMF’ye borçlu olduğumuz dönemin 170katı borçluyuz ve o dönem PTT, TEKEL, PETROL OFİSİ, RAFİNERİ ve LİMANlarımız ŞEKER fabrikalarımız VARDI. Şimdi devletimizin bünyesinde sata bileceğiniz hiç birşeyi bırakmadınız eskilerin lafıdır hazıra dağ dayanmaz satıp satıp örtülü ödenekte harcadınız gelir getiren bir akar yokken batış kaçınılmazdır. Artık bende size TAMAM diyorum ülkenin selameti için devletin bekası için TAMAM sizde gerçekten bir nebze vatan ve millet sevgisi varsa TAMAM demelisiniz diye düşünüyorum...

35
18
yanıtYanıtla
mert:

lan dangalak yine fazla kacirmissin

yanıt5
yanıt8
Bozok:

Dolar 10 olsa diz çökmeyiz biz türküz asla boynumuza takılan iple dolaşamayız dövizdeki bu durum kime yarıyor seçim ağzı düşünün fetö göbek atıyor

yanıt9
yanıt8
KOZANLI:

OGLUM ADAM ÖLMÜŞ ORDA YATIYOR SENIN DEDIGIN ŞEYLERE BAK

yanıt6
yanıt3
insan:

tamam kabul. bizde tamam diyelim. ama söyler misin kime devam diyelim. bir avuç akılsızlara mı. söyle birini destekleyelim.

yanıt4
yanıt2
HEYBELİ:

Ya işçi çalıştırmayın, yada kendi güvenliğinizden çok onların güvenliğine önem verin.

40
1
yanıtYanıtla
SON OSMANLI:

Allah rahmet eylesin. Çok kötü bir durum. Yakınlarına sabır versin.

39
0
yanıtYanıtla
No name:

Allah Rahmet eylesin. Ne oluyorsa zavallı işçilerimize oluyor. Nerde en zor işlerde en az maaşla çalışan ve çalışmakta olan işçilerin haklarını sonuna kadar savunacak bi hükümet lazım.

36
3
yanıtYanıtla
RECEP TAYYİP ERDOĞAN AŞIĞI:

Hangi ''DENSİZ'' yayından kaldır butonuna bastı? Çabuk nedenini de yaz? Senin Recep Tayyip ERDOĞAN ve Yüce Yaratan ın ve onun Yüce İslam Peygamberine ''ALLERJİN VAR ALLERJİN'' Senin karnının ağrısı başka!

16
19
yanıtYanıtla
boğaziçi:

Allah ve Rasulu adına konuşma. . Butun kutsalları kullandınız , temsilcisi gibi sürekli konuştunuz. . Size karşı olmak , Vadan aini olmak demek , dine karşı olmak demek vs. Bayatladınız artık , BİTTİ ARTIK TAMAM

yanıt1
yanıt2
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title