Haberler

Elbistan Eğitimde İddialı

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Elbistan'ın Eğitim Konusunda Çok Büyük Mesafeler Kat Ettiğini Belirterek, Ülke Genelinde Yapılan Birçok Sınavda Üst Düzey Başarılar Elde Edildiğini Söyledi.

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Elbistan'ın eğitim konusunda çok büyük mesafeler kat ettiğini belirterek, ülke genelinde yapılan birçok sınavda üst düzey başarılar elde edildiğini söyledi.

Çelik, yaptığı açıklamada, öğretmeninden öğrencisine, idari kadrolardan velilere kadar tüm bireylerin işlerini ve görevlerini bilinçli olarak yaptığına dikkat çekti. Çelik, "Bu güzel, doğru ve anlamlı birliktelikle beraber arzu edilen başarılar peş peşe geliyor" dedi.

Çelik, eğitim-öğretimde Elbistan'ın birçok ile ve ilçelere göre çok başarılı olduğunu ifade ederek, "İlçemiz eğitim alanında bir atılım yapmıştır. Geleceğin büyük ve değerli insanlarını yetiştirdiğimizi düşünüyorum. Eğitim camiası olarak sağlam ve işini bilen ekiplerimiz var. Okul müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız, öğretmen kadromuz hepsi birbiriyle daha büyük başarılara imza atmak için yarışıyorlar. Elbistan eğitimde artık marka oldu. Bunun sonucunda ise kazanan Elbistan ve Elbistan'ın çocukları oluyor. Bu çok güzel ve arzu edilen bir tablo" diye konuştu.

(ÖS-MT-MT-Y)

02.08.2007 18:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title