Haberler

Elbisesinden Dolayı Arabaya Binemeyen Kim Kardashian'a, Erkek Arkadaşı Kalçasından Tutarak Yardım Etti

Güncelleme:

Derin yırtmaçlı elbisesiyle firikik vermekten kaçamayan Kim Kardashian, zor anlar yaşadı. Arabaya binmekte zorlanan Kardashian'a, arkadaşının yardımı ise ilginç oldu.

Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian, bu kez derin yırtmacıyla sınırları zorladı. Eğlenmek için gittiği mekan çıkışı görüntülenen Kardashian firikik verdi. Elbisesi yüzünden arabaya binemeyen Kardashian'a arkadaşını yardım etme yöntemi ise dikkat çekti.

FİRİKİK VERMEKTEN KAÇAMADI

Kim Kardashian, önceki akşam TV ünlüsü Jonathan Cheban veeski NBA oyuncu Scottie Pippen'ın eşi Larsa Pippen ile görüntülendi. Üç arkadaş Miami'de bulunan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Derin yırtmaçlı elbisesiyle ilgi odağı olan Kardashian frikik vermekten kurtulamadı.

Elbisesinden Dolayı Arabaya Binemeyen Kim Kardashian'a, Erkek Arkadaşı Kalçasından Tutarak Yarım Etti

ARKADAŞININ YARDIMI DİKKAT ÇEKTİ

Kardashian'ın kireç yeşili renkte olan cipine binerken zor anları yaşadı. Otomobiline binerken arkadaşı Jonathan Cheban Kardashian'ın arkasından tutarak yardım etmeye çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.

Elbisesinden Dolayı Arabaya Binemeyen Kim Kardashian'a, Erkek Arkadaşı Kalçasından Tutarak Yarım Etti

Elbisesinden Dolayı Arabaya Binemeyen Kim Kardashian'a, Erkek Arkadaşı Kalçasından Tutarak Yarım Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

ken:

alo rtük!

19
6
yanıtYanıtla
Gunes:

Derin yirtmacini kapatmaya calismis, neyi kapatiyormus,biz zaten bunu her zaman ciblak goruyoruz,biz bu kadini hic kapali gormedikki

15
1
yanıtYanıtla
Sultan:

Aptallarin agzinin suyu akmaya basladi bu aile kadar igrencbirileri yok para icin mapmayacaklari hicbir sey yok ona gore dusunun

12
1
yanıtYanıtla
ERCİYES:

elbisenin önü hep açık külot görünüyor benliğini yitirmiş

12
0
yanıtYanıtla
ferhat:

kıskanma :D

yanıt2
yanıt2
KAHRAMANGUR:

KARI ZATEN ÇIPLAK GEZİYOR BUNUN FİRİKİĞİ Mİ KALDI

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

elbisemi bu yani. . . . daha cok beachlerde gininen mayo tarzi desek daha dogru

4
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

dayın saglam yerden tutmuş kızın düşmesi mümkün degil tam bir centilmen

2
0
yanıtYanıtla
MÜLLAYİM:

O NE BALONLARMIŞ

2
0
yanıtYanıtla
FURKAN:

CAHİLLİK VE YOBAZLIK . AHLAKSIZLAR.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title