Haberler

Elbeyli'de 10 Bin Kişiye Yemek Dağıtıldı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde, Kaplan ailesi tarafından bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen etkinlikte 10 bin kişiye yemek dağıtıldı.

Kilis'in Elbeyli ilçesinde, Kaplan ailesi tarafından bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen etkinlikte 10 bin kişiye yemek dağıtıldı.

Elbeyli ilçesine bağlı Erikliyayla köyünde Elbeyli Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikte Kaplan ailesi tarafından yemek verildi. Etkinliğe; Kilis Valisi İsmail Çataklı, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Gaziantep ve Kilis'ten çok sayıda iş adamı, daire amir ve müdürleri katıldı. Erikliyayla köyünde gerçekleştirilen etkinliklere gelen misafirleri Dost Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneydoğu Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve aile fertleri karşıladı. Erikliyayla Camii'nde okunan mevlit sonrası onlarca kazan içerisinde 10 bini aşkın davetliye yemek hazırlanırken, 151 koyun ile çok sayıda büyükbaş hayvan kesildi. Tonlarca bulgur ve pirinçle pişirilen yemekler, kurulan onlarca dev çadırda katılımcılara dağıtıldı. Bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen etkinliklerde Kaplan ailesi tarafından Erikliyayla köyünde 10 bin kişiye yemek verildi. Salahattin Kaplan, "2004 yılından beri bu etkinliği düzenliyoruz. Bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştiriyoruz" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kara Gaziantep Elbeyli Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title