Haberler

Elazığspor Kendi Sahasında Bir Puana Razı Oldu

Bank Asya 1.Lig'de lider Elazğspor, kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'la golsüz berabere kalarak sahasında iki puan bıraktı.

Bank Asya 1. Lig'de lider Elazğspor, kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'la golsüz berabere kalarak sahasında iki puan bıraktı.

Karşılaşma sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, deplasman maçlarına bakıldığında Adanaspor, Denizlispor ve Rizespor'u da ellerinden kaçırdıklarını belirterek, "Elazığsporla oynamamız bizim için çok şey ifade etmiyor. Sonuçta bir lig maçı oynadık ama, Play-off yolunda önemli bir maçtı bizim için. Futbolcu arkadaşlarım verilen görevleri yerine getirdi. Elazığspor pozisyon bulamadı. Oyunsal anlamda Elazğspor'dan daha iyiydik. Böyle bir

sahada ancak böyle oynanır. Elazığ deplasmanından bir puanla dönmek çok önemliydi" dedi.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Mehmet Ayan da yaptığı açıklamada gollük pozisyonlar yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremediklerini belirterek, "İkinci yarı genel olarak rakipten daha iyi oynadık. Burada iki puanı bıraktık. İnşallah önümüzdeki maçları kazarıp play için büyük bir şans yakalarız" dedi.

Kayseri Erciyessporlu Emre Öztürk ise karşılaşmada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik galip gelebilirdik. Üç puanı kaçırdık. Üç maç kaldı, inşallah Play-off u yakalarız" diye konuştu.

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise istenileni sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Karşımızda iyi mücadele eden ilk altıya kalmak için var gücüyle çalışan bir rakip vardı ve berabere kaldık. Önemli avantajlarımızı belli haftalarda kaybediyoruz. Ama yine de elimizdeki imkanı devam etirmek istiyoruz. Zorlu bir deplasman bizi bekliyor orada inşallah kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Maçın son dakikasındaki pozisyon penaltıydı. Bunu izlerseniz görürsünüz. Futbolcu kardeşlerim bu zorlu

sürecin üstesinden gelecektir" dedi.

Elazığspor takım kaptanı Erdal Sezek de, "Bahanelere sığınmadık ama, şampiyonluğa giderken böyle ufak tefek sorunlar bizi çok üzüyor. Bizim oyun stilimiz belli. Ama, bunları sahaya yansıtamadığımız zaman sonuç da çok kötü oluyor. İçeride kazanmak tabi ki önemli. Alınacak üç puan rakiplerden bizi koparacaktı ama olmadı. Penaltı verilmeyen pozisyon vardı. Haftaya önemli bir maçımız var. Biz aynı disiplin içinde çalışıp Tavşanlı deplasmanından puan almak isityoruz" dedi.

Elazğspor'un yıldız oyuncusu Göksu Türkdoğan ise, "Kalan üç maçımızda 9 puan alacak güçte olduğumuza inanıyorum. Bu maçı da alıp taçlandırmak istedik ama olmadı, üzgünüz" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Elazığspor Adanaspor Bank Asya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title