Haberler

Elazığspor, Giresunspor Maçından 3 Puanla Ayrılmak İstiyor

Güncelleme:

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, PTT 1. Ligde hafta sonu sahasında oynayacakları Giresunpor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Elazığspor, Giresunspor maçından üç puanla ayrılmak istiyor Elazığspor Teknik Direktörü Özat: "Kendi evimizde bundan önce yaptıklarımızı tekrar yapıp, zoru kolaya çevirip kazanmak istiyoruz" Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, PTT 1. Lig'de hafta sonu sahasında oynayacakları Giresunpor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Özat, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, rakip kim olursa olsun takım olarak gerekli hazırlıkların yapılması, tedbirlerin alınması ve iyi mücadele edilmesi halinde sahadan galibiyetle ayrılmanın zor olmadığını belirtti. Bu hafta gerçekleştirdikleri antrenmanlarda özellikle takımda eksik gördüğü noktalar üzerinde durduğunu ifade eden Özat, Giresunspor'un iyi bir ekip ve yükselen bir grafiği olduğunu ancak kendilerininde iç sahada galibiyet serilerinin olduğunu anımsatarak, "İç sahada taraftarlarımızla daha bir coşkulu oynuyoruz, oyuncularımda bunun farkında. Kendi evimizde bundan önce yaptıklarımızı tekrar yapıp, zoru kolaya çevirip kazanmak istiyoruz" diye konuştu.Özat, başarıya giden her yolda engeller olduğunu, ancak yeterince çalışılması ve iyi mücadele edilmesi halinde başarının geldiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Pazar günü inşallah taraftarımızın desteğiyle gerekli galibiyeti almak için elimizden geleni yapacağız. Ama bizim için iç saha dış saha kavramından ziyade, kazanmak için mücadele edip kazanamıyorsak kaybetmeme uğruna mücadele edeceğiz. Bazen 4-5 sıfır kazanabileceğiniz bir maçta 1 puana şükreder hale geliyorsunuz, işte Denizlispor maçı. Onun için önce gol yemeyip yakaladığımız ilk fırsatı değerlendirip sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz." -Elazığspor-Elazığspor Teknik Direktörü Özat

Kaynak: AA / Spor

Giresunspor Elazığspor Ümit Özat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title