Haberler

Elazığspor-Denizlispor Maçının Ardından

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, 3-0 mağlup oldukları Denizlispor maçına ilişkin, "3 maçtır bir türlü topu kaleye sokamıyoruz, sıkıntımız sonuçlandırmada" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, 3-0 mağlup oldukları Denizlispor maçına ilişkin, "3 maçtır bir türlü topu kaleye sokamıyoruz, sıkıntımız sonuçlandırmada" dedi.

Bektaş, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor'u alınan galibiyetten dolayı kutladığını, fakat karşılaşmanın hakkının 3-0 mağlubiyet olmadığını dile getirdi.

Yaklaşık 8 net gol pozisyonları olduğunu ifade eden Bektaş, "Ama 3 maçtır bir türlü topu kaleye sokamıyoruz, sıkıntımız sonuçlandırmada. Sonuçlandırmaya getirene kadar o topu bölgeye gayet iyi taşıyoruz ama bir türlü golü atamadık. Atsaydık çok farklı olabilirdi." diye konuştu.

Hiçbir zaman hakemler hakkında serzenişte bulunmadığını kaydeden Bektaş, şöyle konuştu:

"Ama biraz daha dikkatli olmaları için rica ediyorum, verilen bir gol var. Topun tamamı çizgiyi geçmemiş. Yan hakemle bir diyaloğum oldu. Buna da sığınmıyorum. Ben sahada önce kendim yapmam gerekeni yaptım mı ona bakarım. Daha sonra bu faktörler devreye giriyorsa ve maçı etkiliyorsa ondan da bahsetmek zorundayım. 'Gölü siz mi verdiniz hocam' dedim. O'da 'evet ama topun tamamının geçtiğini gördüm ama yanılıyor da olabilirim' dedi. Yanılıyorsan, emin olmadığın bir kararı vermeyeceksin. Sonuçta çok kritik bir karar."

Sonrasında oluşan penaltı ve verilen kırmızı kartlar ile maçın istedikleri gibi gitmediğini söyleyen Bektaş, "Bir oyuncumuzu kaybettik. Kadroda zaten sıkıntımız var. Bunun yanında hamle sıkıntımız var. 3 maçımız var ve bu 3 maçtan toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız." ifadelerini kullandı.

Denizlispor cephesi

Denizlispor'un teknik direktörü Namık Kemal Sarıyer de karşılaşmaya ilişkin şunları kaydetti:

"Maça gayet iyi başladık. Biz ayağa top yapan bir takımız. Geçen hafta şansız bir şekilde mağlup olmuştuk ve hafta içinde iyi hazırlandık. Her iki takımda iyi mücadele etti. Elazığspor'u da kutluyorum. İyi pozisyonlar buldu ama onlar değerlendiremedi. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik ve galip geldik. Her iki takımda iyi mücadele etti ve iki takımı da kutluyorum."

Kaynak: AA / Spor

Bayram Bektaş Denizlispor Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title