Haberler

Elazığlı İş Adamından Örnek Davranış

Elazığlı İş Adamı İzzet Gülser, Şubat Ayında Meydana Gelen Depremde Hasar Görerek Boşaltılan Gezin Beldesindeki İlköğretim Okulunun Yerine 12 Derslikli Okul Yaptıracak.

Elazığlı iş adamı İzzet Gülser, Şubat ayında meydana gelen depremde hasar görerek boşaltılan Gezin beldesindeki ilköğretim okulunun yerine 12 derslikli okul yaptıracak.

Vali Muammer Muşmal, makamında düzenlenen protokol imza töreninde, iş adamı İzzet Gülser'in bazı hayır işleri yapmak üzere Kaymakam Şükrü Özcan'la yaptığı konuşmada okul yaptırma fikrinin ortaya çıktığını söyledi. Şubat ayındaki depremde Gezin beldesindeki ilköğretim okulunun ciddi hasar gördüğünü ve boşaltılarak öğrencilerin Kızıltepe Aydın Arslan İlköğretim Okulu'na nakledildiğini belirten Vali Muşmal, "Yeni okul yapımı planlamaya çalışıyorduk, ama zorlanıyorduk. İmkanlarımız yeterli değildi. Gülser'in

bu düşüncesi bizi son derece memnun etmiştir. Yapılabilecek en büyük hizmetlerden birisi, maddi durumu iyi olanların eğitim ve öğretime katkı vermeleridir. İş adamı Gülser'i kutluyorum" dedi.

İzzet Gülser ise, okul yapabilmenin çok gurur ve onur verici olduğunu ifade ederek, "İnşallah bu okul boşaltılması son olur. Okula anne ve babamın adını vermeyi düşünüyorum. Bir sağlık merkezi ve sağlık ocağı yapma düşüncemiz de vardır. İnşallah onu da yaparım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Muşmal, iş adamı Gülser ve Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş arasında protokol imzalandı. Törene, Maden Kaymakamı Şükrü Özcan da katıldı. Gezin beldesinde yapılacak 12 derslikli ilköğretim okulunun yeni ders yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

(EK-FA-OMR-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title