Haberler

Elazığ: Zülfü Ağar Polis Myo, 4. Dönem Mezunlarını Verdi

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan (MYO) mezun polislerin görevlerini en iyi şekilde yapacağına inandığını belirterek, millete hizmetin mutluluk olduğunu söyledi.

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan (MYO) mezun polislerin görevlerini en iyi şekilde yapacağına inandığını belirterek, millete hizmetin mutluluk olduğunu söyledi.

Elazığ Zülfü Ağar Polis MYO, 2005-2006 eğitim ve öğretim yılı mezunları için tören düzenlendi. Okulun spor salonundaki törene, AK Parti Elazığ milletvekilleri Prof. Dr. Abdulbaki Türkoğlu, Şemsettin Murat, Vali Muammer Muşmal, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Nusret Taşdeler, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Behiç Şahin, Zülfü Ağar Polis MYO Müdürü Adem Kızılkaya, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hamdi Muz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Törende konuşan Vali Muammer Muşmal, "Böylesine güzel bir günde siz genç polislerimize ve değerle konuklarımıza hitap etmekten mutluluk duyuyorum. Genç polislerimiz, dünyanın en eski, en güzel milleti olan yüce Türk milletine hizmet edecektir. Bu büyük millete hizmet etmek, gerçekten önemli bir bahtiyarlık, mutluluktur. Mezun olan bütün öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Müdür Adem Kızılkaya ise, Zülfü Ağar Polis MYO'nun yatılı ön lisans düzeyinde eğitim-öğretim veren bir yüksek okul olduğunu belirterek, "Okulumuz, polis akademisine bağlı, Fırat Üniversitesi öğretim üyeleri, Elazığ Barosu hukukçuları ve okulumuzun kadrolu öğretim üye ve görevlileri tarafından hukuk, Atatürk ilke ve inkılapları, Türk dili ve İngilizce, psikoloji ve sosyolojiyle mesleki ve uygulamalı derslerin verildiği, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığı, yatılı ve ön lisans düzeyinde eğitim-öğretim veren bir yüksek öğretim kurumudur. Bu eğitim kurumumuzda iyi bir polis, iyi bir insan yetiştirmek amacımız olmuştur. Okulumuzda bir eğitim ve öğretim yılını da başarılı çalışmalarla geride bırakırken, eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve mezun olan öğrencileri bugün mesleğe yolculuyoruz" diye konuştu.

Mezunlar adına konuşan dönem 1.'si Hasan Erol, polis görevinin öneminin farkında olduklarını, Atatürk ilkelerinden taviz vermeden mesleklerini icra edeceklerini söyleyerek, yaş kütüğüne plaket çaktı. Mezun öğrencilerin gözü kapalı silah sökme ve takma gösterisi, ayakta alkışlandı. Daha sonra protokol üyeleri tarafından dereceye giren 8 polise törenle diploma ve armağanları verildi. Diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler, polis yemini etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title