Haberler

Elazığ: Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Elazığspor'da yapılan olağanüstü genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Öğretmen evi konferans salonunda yapılan kongreye, 183 üyeden 31'i katıldı. Kongrenin ertelenmesi nedeniyle açıklamada bulunan Asbaşkan Demirbaş, yönetim kurulu olarak görev sürelerini doldurduklarını, alınan kongre kararının ardından yönetime talipli olmayacaklarını açıkladıklarını belirterek, "Bu açıklamalarının üzerinden aylar geçmesine karşılık yönetim kuruluna kimsenin talip olmaması bizim problemimiz değil. Elazığ'ın, biri genel başkan, biri genel başkan yardımcısı olmak üzere 5 milletvekili var. Bu vekiller, Elazığspor'un yönetimini bulması için gerekli desteği sağlamalıdır. Biz 2 yıl görevde bulunduk. Maddi ve manevi olarak görev yapacak gümücüz kalmadı. Bunu feryat ederek açıkladık. Birilerinin bu feryadımızı duyması ve gerekeni yapmasını arzuladık. Ancak, bugün yine kongre salonunda bulunmamıza karşılık kimseyi göremiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title